Разноразно питање

1. jedino da preplivaš, za USA ti treba preko 200 evra samo da dobiješ vizu...

2. za USA ti treba preko 200 evra samo da dobiješ vizu...

I to ako dobije iz prve, sto je otprilike samo Cak Noris uspeo.

3. uspeo je moj kum, nama performerima daju vizu bez grča na licu, znaju da nismo normalni i da se uvek vraćamo kući, a boje se da će tamošnji konceptualistički lobi da im napravi sranja zbog represije nad umetnicima :)

4. Ako si student, preko work&travel programa. Pozajmis kintu od roditelja, prijatelja, zelenasa.. Odes, zaradis kintu, vratis roditeljima, prijateljima, zelenasu.. i ostanes tamo na crno. Simple as that.

edit: bez vecih problema se dobija viza. :)

5. ja idem u maju sljedeće godine :3

6. Ањњњњ ју гона тејст блек чоклд.

7. jap, dec vaj ajm going

8. Тејк ми вит ју, ај ем тајрд оф ванила :в

9. Oce neko kurca, xexe

10. Electro, je l' moram da budem student za taj program ili sta?

EDIT: Sad sam procitao da mora :) A ja necu da studiram..
    To je fora.

11. L@ki
    Тејк ми вит ју, ај ем тајрд оф ванила :в

ju lajk blek čoklt or milk čoklt? milk is meksikn (or latinou) :D

12. Jebiga dziso, mora da si student. :P

13. Jebes se dziso zavrat :P

Je l' ima neki ovakav program za nas nestudente?

14. Pa ovo o cemu ja pricam, koliko znam, nema za nestudente. Ali mislim da sam negde nekad na internetima video oglas da traze berace jabuka za Kanadu. Ko je to raspisao, i koji su uslovi stvarno se ne secam, ali ako te zanima guglaj.

15. Vidim da je to za berace jabuka u Kanadi ponekad i cesta prevara :)

Sad bih da studiram nesto samo zbog work and travel majku mu.

16. Pa vidi ovako, ne znam koju srednju zavrsavas, ali moj ti je savet da, ako imas uslove, upises nesto. Ni ja nisam hteo do samog kraja srednje da studiram. Ali obzirom da nisam mogao da se zaposlim (doduse nisam ni sada :D) odlucio sam se za faks, tj visu skolu, u drugom gradu naravno, i to su moje najbolje 3-4 godine do sada za zivota. :) I sa ove tacke gledista bilo bi mi krivo da nisam nista upisao.
    Jbg, odoh u offtopic..

17. Neznam na koju temu da se obratim ali hteo bih da svičujem profile, tj. da mi se ovaj trajno banuje a trajno banovani (TK) oslobodi za korišćenje. Smara me više ovaj, mnogo slabe defke, onaj mi daleko bolji.

18. Zbog čega je vukajlija-ego toliko bitan velikom broju autora? Tačnije, zbog čega veliki broj autora se pronađe uvređenim ako mu kažeš da je možda precenjen ili ga neko gura? Zbog čega se ne može razgraničiti autorski od "humanog" aspekta? Npr. ako autoru s kojim imam ok komunikaciju kažem da je precenjen, zbog čega se on pronađe uvređen? Da li je napad na ličnost ako nekome dirneš u njegova dela, a u stvari je cool tip?

19. Možda zato što taj autor razdvaja sebe na Vuki od sebe u realnosti pa ima različito viđenje svog virtuelnog lika? Nemam pojma, ja sam u geštaltu sa svojim alternativama, jedino kad je žurka u glavi onda ne znam šta radim...

20. Uf, zajebana tema, najbolje iščitaj neki dobar rad na temu izgradnje kulta sopstvene ličnosti i moju definiciju 'patološka identifikacija' (šalim se nemoj, nema veze s temom, samo se tako zove). Istorijske ličnosti od interesa su Hitler, Staljin, Tito i Čeda Jovanović.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.