Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jednostavno je, postoji rang na vuki.
Da nema ranga, svi bi bili jednaki, ovako su neki extra a neki govna. A kao i svuda drugde, ne mozes nekome ko ima "papir" da je extra da kazes da je govno.
Misim mozes, al onda ce i za tebe reci da si govno, jer nisi extra samim tim sto si za nesto sto je extra rekao da je govno..
meni uvek možeš reći da sam govno, ne prija mi, ali mi i ne predstavlja problem...
a zbog zasto bih kad sam ja govno,tako da nemam dozvolu da komentarisem ko je govno a ko extra.
jebemliga, ja to ne bi rekao nikom ali kontam da ima ljudi kojima posle bude lakše pa, ko velim, da pomognem u psihoterapiji i samoizlečenju :)
zato sto nece jebati
Exempli gratia, ako bih nekom autoru koji je sinonim dobrog pisanja (po mišljenju većine) rekao ili napisao negde da nije nešto, više od 3/4 tih autora bi se uvredilo. Ne trolujem baš ovde, samo me zanima. Postoje ovde članovi koji nisu neki autori a gotive su mi, kao i obratno. Jedan cool autor nikako da zaboravi kad sam napisao da postoji bolji autor s manje odabranih i po meni bolji pisac od njega, koji mi, btw, nije toliko gotivan van definicija.
Ovde mi uvek padne na um scena iz onog filma Le Placard kad lik kuka onom matorom psihologu a ovaj će:
- Pa jeste, ružni ste, depresivni, mračni, i mnogo serete, eto.
- ...
- Depresivne ne treba tešiti, jel vam sad bolje?
- Pa, nije mi gore.
Mnogo jak film, gledao sam bar pet puta.
Imena kolega, imena :)
Pazi ga što se profinio "jedan kul autor", hahaha
Imena koleza, imena :)
Па ја сам ево #25, а нисам неки аутор, имам пар добрих дефки, мада додуше, ја сам пола свог стажа писа' себи за мерак и за зајебанцију, нисам се трудио да будем што бољи аутор, што не значи да бих био да сам се трудио, је ли....
То ти је исто као кад имаш доброг друга, а сестра му је курва и ти се мислиш да ли да му кажеш.
Е сад, он ти је много добар друг, она се сере по њему, али ако му ти кажеш, ти се сереш по њему, е ту долази до главне ставке - ДА ЛИ ЈЕ ОН ДОВОЉНО РЕАЛИСТА И ДА ЛИ ЈЕ ДОВОЉНО ИСКРЕН ПРЕМА СЕБИ И НЕКОМПЛЕКСАШ ДА БИ ПРИХВАТИО ТО КАО ДОБРОНАМЈЕРАН САВЈЕТ И УПОЗОРЕЊЕ НЕКОГА КОМЕ ЈЕ СТАЛО ДО ЊЕГА ИЛИ КАО ПОДЈЕБАВАЊЕ И ПОКУШАЈ СРОЗАВАЊА ЊЕГОВОГ ИНТЕГРИТЕТА.
Ако је ово прво, прихватиће твоју причу и чак ће ти се можда захвалити једног дана, уколико је ово друго, поћераће те у пичку материну...
To smare care! :)
Ovaj post je bio inicijalna kapisla. Sad videh da se čovek javio. Npr. i Paninara sam zgotivio iako mi njegove definicije uglavnom ne leže.
PROVIRONE :)
E, to nikad neću provaliti kako si postigao. Jedino ako je na ljepotu...
Ta dilema je frulanje gajdi, on to najverovatnije već zna ali fala bogu ne priča jer se ne valja.
Evo, Mare mi nije neki autor ali je cool tip. Bez zajebavanja. Ja tek nisam neki autor a kapiram da sam ćool tip. :D
Па то што панинаро не пише нпр дефке које теби одговарају, то нема везе са тим какав је он или било ко...
Јебеш га, ја имам вашар од дефки, ту има од прекратких, до предугих, смијешних, посраних итд...
Има такав стил, то је то...
И мој брат мора да уради на сваки тренинг по једну серију за бицепс са 50, па ми после кука како га боли подлактица и исти тај бицепс, али што ћу ја :)
Bolje da mu ne kažeš.
Не знам ни ја, ви ми наћерали откад сам мод поста' :)
То сам и ја мислио, али није баш тако...
Сви знају осим њега, не знам како али му не стиже до ушију, јебига :)
Ко бре није добар аутор?
6 дана. :Д