Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa super, tako sam i kontao. Ne treba ni za Francusku, bar nešto sam rešio.
Inače, je l kupovo neko karte za avion-voz preko interneta? Treba možda da kupim kartu u Wizzu do Pariza i onda iz Pariza za taj gradić štalije, a nisam siguran kako se koristi kreditna kartica, koji se broj sa nje koristi za online kupovinu, kako se koristi pejpal i sve ostalo što se tiče plaćanja. Jedva da sam se ikad time bavio. Ne znam da l to može da se objasni kad još ne znam ni gde šta kupujem, ali ako postoji nešto uopšte što bi valjalo da znam. Imam deviznu karticu, ali ne onu na koju se ti recimo uplaćuju platu nego onu što uplatiš pa imaš to što si uplatio na njoj.
Sjutra punim 18 godina, moze li neki mod da promeni nadimak?
Ja dajem podršku. Sad nek bude Punoletnik. :)
ne može, zaradi krunu pa promeni :)
Brus, nemoj da si takav... Jednom se puni 18... Toliko mogu da urade za čoveka... :)
Sada moraš da ispaštaš što nisi verovao da ćeš ostati ovde i do punoletstva...isto ti je kao sa tetoviranjem imena svojih prvih ljubavi.
SREĆAN ROĐENDAN!
Koliko znam ne može mod promeniti nadimak, već kaizen, tako da njega treba cimati za to.
Moze i mod. Odabere ti koliko treba do krune. Promenis ime, on ukine odabrane.
Atife, ja se ne bi toliko cimao ni da mi je žena u pitanju :)
Ko se još zbog žene cima? :)
A švalerka?
E, ona vrijedi cimanja.
Švalerka uživa, žena pere usrane gaće i vaspita i hrani decu. Zbog nje se vredi cimati, zbog švalerke ne vredi ni žvakati orbit.
Bruce, jebem ga, nemoj se sad praviti fin. :p
ne pravim se Šalabajzeru, nikad u životu nisam prevario ni jednu ženu s kojom sam bio u vezi, a ova što mi decu rodila je ravna po statusu s majkom - to je stvar čojstva, makar mi na nos izašlo
Kako bre ravna sa majkom? Ženu si ti birao, majku nisi..
EDIT: Mnogo ćešće čujem da muškarci porede majku i ženu nego žene oca i muža...
Ili se možda krećem u pogrešnom društvu?
Ako ne zajebavaš, ondaK nisi bio u prilici. :)
"Kad omiriše piku, zaboravi siku..." :)
Eh....
Linkuj sele, kad je reklama neka bude reklama :)
Teško je boje objasniti slepima...
Neću bre da linkujem, nema potrebe, shvaćeno je :)