Разноразно питање

1. El ima neko mesto/sajt gde mogu da se kupe stare novine? Trazio sam po netu, ali nigde ne mogu da nadjem, treba mi za 10.8.1996...moji se nisu setili da kupe/sacuvaju novine kacam se rodio, kolko su neodgovorni...

2. Mogao bi neki mod da odgovori. Fala Natnat,sacam punoletni delikveent :D

3. Peri, imaš kod uličnih prodavaca starih knjiga i novina, možda je neki sačuv'o kompletnu dokumentaciju. :)

4. El ima neko mesto/sajt gde mogu da se kupe stare novine?

Koje novine ti trebaju?

5. sacam punoletni delikveent

To ti se kaže 'đubre matoro', kad si već odrastao bar nauči sleng.

6. Koje novine ti trebaju?

Sve jedno, ni ne znam koje su novine tad bile popularne, samo mi je bitno da je 10.8.1996. posto sam se tad rodio i da su novine(sad, bilo bi idealno kad bi bile neke kojie i dalje postoje), a ne casopis...

7. Pa štaš rati s tim novnama ?

8. Bemliga, uramio u ram koji se otvara sa prednje strane i stavio na zid...

9. Učlani se u Periodiku. Imaš sve.

10. Šta je u to vreme izlazilo, Politika ?

11. Politika sigurno, mozda i Vecernje novosti?

12. Iskreno ću ti treći da sam mislio da se prvo sprdaš sa tim novinama, reko koji će ti kurac, al sam sad skontao da si ozbiljan... Čisto sumnjam da to neko čuva :)

13. Ma i moji isto mislili, jebiga, pomalo sam hipster :D Pa da, i ja isto sumnjam da ih neko cuva, al reko aj' mozda neko zna nekoga..

14. Odi u arhiv u tvom gradu tamo ima sigurno, samo nece ti dati da iz uzmes ili kopiras tako da ti jedino ostaje da slikas pa da odstampas.

15. Evo, možeš da im pišeš, kažu da imaju sve od prvog broja.
    novinskadokumentacija@politika.rs

16. Hvala natnatice(ili si muska, a ja tripujem?) :D
    Pitacu u biblioteci, mozda imaju...

17. Jel ima tema na forumu ili neka evidencija, voleo bih da znam ko šta studira na vukajliji odnosno šta je završio?

18. peri d platipus bas znatizeljan decko...ima trilion pitanja na temi ovoj hahahaha

19. Kako se zove bre onaj DJ sa reklame za Burn,ono kao MTS-ovo za Exit?Onaj prvi sto se pojavljuje i pije Burn,kosa mu ide kao na stranu?Dobar DJ jebo te,bio na SD tvrdjavi u subotu i nikako da saznam kako se zove.

EDIT:

Nasao sam ga.

https://www.facebook.com/pages/Marko-Milosavljevi%C4%87/51259681568?fref=ts

Ovaj ludak... :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.