Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kolika je cena privatnog smeštaj dole oko Sutomora, Rafailovići, taj deo?
3000€ kvadrat.
Nemoj me jebati, Skočko, ne kupujem, nego iznajmljujem na par dana.
Misliš, koliko ti plate? :)
Što bi meni plaćali? :)
http://vukajlija.com/sutomore/469990 :)
Kome da verujem, ovome što je napisao defku ili komentarima ispod nje? :)
7 - 8е, били. највише.
може се нађе и за пет.
Autoru definitivno. Šta ćeš tamo bre? Tuga. Smeštaj imaš verovatno i za 5-6 eura. Ali tuga.
што туга, ја ево већ 4 године идем, и ове ћу вероватно. цене су џаба. ај то, него и пичетина ко код хефнера.
Dobili smo žena i ja neočekivani odmor od nekoliko dana, nismo stigli uplatiti angažmane, pa idemo na frku, bar da nam dupeta vide mora ove godine. Iz Subotice imam direktan voz do Sutomora, pa sam zbog toga kontao da budem negde blizu, ne bih da gubim vreme da tražim dalje...
Pa jeste tuga. Prljavo je more, gužva, na ulicama prljavština i krkljanac kao na vašaru, parada kiča na sve strane, grand, pomfrit, pljeske i girice.
Znači, ipak je istina sve što sam čuo o tome... Tako ti je kada te njaka privatnik, pa se hvataš za svaku slamku, jebem te živote. Opet, padalo mi je na pamet da se menjam sa nekim sa posla, pa da bolje u septembru odem u Grčku. Ne znam šta da radim.
јебига, то све јес тако. ал омладини и не треба боље, зато ја и пичим тамо сваке године. чак шта више и одговара у неку руку, да не залазим сад у причу.
Dobro, Rakune, ti ideš da se švaleraš, ja idem sa ženom, star čovek, treba mi mira. :)
Billy, nije sve baš tako crno, ima diiiivnih uvala dalje od te glavne plaže, skroz dole posle "Korala", ali za to ti treba neko od meštana sa barkom, ovako teško...
Jeste, iznajmite barku i nađete neku peskovitu uvalu s pećinom, a u pećini...
Barka pet evra, otkud mi. :D
Pa uštedećeš na smeštaju :)
Ko oće da uštedi na smeštaju kupuje šator, dve vreće za spavanje i kvalitetan ultrazvučni rasterivač zmija i škorpija.