Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To da, u svakom slučaju. :) Uvek se vodim parolom da bolje ni ne idem negde ako nemam uslova da se provedem ko čovek i da mi bude lepo, a sada razmatram sve opcije...
Uvek imaš i seoski turizam kao opciju, mlatiš šljive, bereš maline, plastiš seno, muzeš krave, spavaš na rogozini u vajatu i još im platiš.
█▬█ █ ▀█▀ ponuda
Za tu hit ponudu mogu otići kod babe u Vranje i još ne plaćam smeštaj. :)
Plaćaš i parcelu za svoj šator, prikolicu... osim ako nećeš na divlje kampovati. A ni oprema nije baš jeftina.
http://vukajlija.com/sutomore/469990#comment_2626756
Billy Sharp, vansezona u Grčkoj (ili BILO KOJA druga zemlja).
Ovo je odlična ideja, gledam cene po grčkoj i stvarno je budzašto, koje crno sutomore. Ako je klopa i nešto skuplja poneseš kulena, pavlake i paradajza za nedelju dana i uživaš.
Ili bereš ukrasne pomorandže na gradskom trgu ko moj komšija kad je išao tamo da bude sezonski radnik.
I ja kontam da će tako biti.
Nije ušteda ako nemaš već šator vreće i ostalo... Mada uvek mož da pozajmiš. :)
Ili, da ideš u kamp gde se iznajmljuju bungalovčići i tako to, ja sam u srednjoj školi išla u neki omladinski kamp u Crnog Gori, bilo simpa nije bilo gužve na plaži... ali je malo mesto, nema ničeg praktično. Zove se Buljarice <- pazi imena.
Billy Sharp, znala sam da ćeš da odustaneš od Štrokomora.
Da, ortak mi je bio tamo takođe u srednjoj.
Nisam još, ček sa ženom da se konsultujem. :)
Štrokomore, hahaha, bravo :))
E, setila sam se, ima jedno kul mestašce, naselje, šta li je. Dobre vode se zove, nije daleko od Bara, bila sam jedne godine, odnosno prolazila i zadržala se jedan dan, ali divna neka plaža, čisto...raspitaj se.
A za jeftino letovanje, Grčka vansezone dakako. Eventualno Bugarska, sestra isla pre nekoliko godina, kaze da se lepo provela a bilo bas bas jeftino i smestaj i hrana.
'Bešmisve, zvuči kao gej nudistički kamp.
A mora li more? Imaš preko Jungle Tribe agencije Prag svakog utorka za 129 evrića. To vam je super povoljno, bus, smeštaj, doručak. Ali, Prag!
Odlična ideja, sad im baš treba ljudi da opravljaju nasipe, ispumpavaju vodu i sade pirinač.
Grujo, ne kapiram.
http://www.ludipopust.com/ponude/ponuda/1271
Ima puno ovih sajtova sa popustima, Krf 137 evra sa prevozom -10 dana
Djeluje nestvarno. I ko bi onda išao u CG?
Samo treba da čitaš naslove po novinama, 'evropa pod vodom', 'amsterdam nestao u talasima', 'berlin nova atlantida', 'merkelova nudi dačiću snošaj za pomoć u ljudstvu i opremi, tomi ne nudi ništa'
Jes bio poplavljen i Karlov most, ali mislim da se kod njih to sada stabilizovalo?