Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa ne traju poplave 2 meseca, niti će sve ostati u glibu i razvaljeno (kao što bi kod nas). Zato nisam ukapirala. To su stvari koje se srede za par dana.
Зна ли неко за разлог због ког су цигаре зелени Вронски појефтиниле на 130 динара? Није да се буним, него ми ту нешто смрди.
To ti je više simulacija našeg mentaliteta, nije koštunica ovde džabe bio predsednik. Mi ne kapiramo da se takve stvari drugde srede po kratkom postupku, kao ono posle cunamija u japanu, sve saobraćajnice prohodne do prekosutra. Ponude ljudima aranžman u egiptu ovih dana a oni neće jer su čuli da su tamo neredi.
Normalno, ako to 'drugde' nisu grčka, meksiko...
Odlična ideja, Natnat. Planirao sam Prag proletos, bila isto neka povoljna ponuda, ali me gazda zavrnuo za kintu i slobodne dane. Uopšte nije loša opcija, video sam skoro dobre ponude za Salcburg i Bled, ali nisam razmatrao mogućnost jer sam mislio da neću imati priliku.
Evo gledam ovo npr, džabe http://www.popusti.rs/49-eura-za-vikend-u-veneciji-uz-posetu-veroni-i-vicenci-d5696
http://www.popusti.rs/59-eura-vikend-u-pragu-uz-prevoz-i-dva-nocenja-sa-doruckom-d5578
Malo ti je vikend u Pragu. Dva dana ćeš provesti samo u busu..Prag zaslužuje nedelju dana minimum.
Da znaš samo da je Bled malo zapušten, prošle godine sam bila i očekivala neku bajku, ali je kao neka stara nobl dama na koju su svi zaboravili.
Како се каже када женки извучеш столицу да седне? Извучеш је, придржиш, која је права рече јебему све? Багујем нешто не ради ми мозак.
Jao, pazi, tu ima nešto, bolje sedi meni u krilo.
Хахахахахахахахаха и логичан наставак на то "само пази да се не набодеш, ће се нагрдиш ехе ехе ехе".
Озбиљан сам бре, како да напишем? Извуци, придржи или нешто треће?
Pa izvuci jebemukačavendu
Ako napišeš "izvučeš" onda deluje kao da će posle toga da padne, ako napišeš "pridržiš", mene asocira isto na šta i tebe...možda najbolje "privučeš".
Написао сам "придржи", боли ме дупе моје дебело баш. Премишљам се као снајка нека, аукурац море.
ili primakni
E, da, Ombre je u pravu.
Bonton? Ako to tražiš.
Придржи сам ставио, некако ми најлогичније звучи, јебеш га.
A da meni neko odgovori na pitanje?
Били, није Сутоморе уопште толико лоше, погледај пар слика, пар коментара на форумима и то је то.
Јесте да је Грчка лепша, али је много скупље него у Сутомору. Сутоморе је џабалеску, чак је дупло јефтиније у односу на Будву.
Bio ja u Sutomoru. Vrh pički, moš se jeftino napiti. Iz mog grada ih ide oko 200 ovo leto. lolo
Jedno društvo, drugo društvo, neka škola organizuje i tako to.
Ajte u cg, more, sunce tudjeg neba i tako to...