Sad ozbiljno, zavisi od brenda, npr. ako ćeš Beneton majicu uzeti neće joj ni S veličina biti malena, dok recimo Caliope već su užeg kroja, možda M veličina.
Bar prema nekom mom iskustvu. L bi bila prevelika.
Уђеш у бутик, видиш ђевојку која тамо продаје и према њој купиш... Тако сам ја урадио једном, па је ова рекла ТИ ОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА САМ ЈА ДЕБЕЛА?
Ја јој река' ЈЕСТЕ и тако сам купио то што сам хтио и утека'
Mlatoni, uđeš u butik, uplatiš najskuplju i uzmeš potvrdu i daš curi da ode i sama izabere. Šta god kupiš zajebaćeš se - ili je preveliko ili premaleno ili demode ili ružno ili nećeš pogoditi njen ukus ili će joj faliti nešto za "uz majicu"....
Jedno pitanje za đevojke: koja veličina majice treba za devojku 175cm, 62-63kg?
Zavisi od broja grudnjaka :)
E jebaga, to ne znam.
Sad ozbiljno, zavisi od brenda, npr. ako ćeš Beneton majicu uzeti neće joj ni S veličina biti malena, dok recimo Caliope već su užeg kroja, možda M veličina.
Bar prema nekom mom iskustvu. L bi bila prevelika.
Pa čim ima 63 kg, a visoka 175, i nema velike grudi (Mlatoni, bez uvrede)... Cepaj M veličinu...
Уђеш у бутик, видиш ђевојку која тамо продаје и према њој купиш... Тако сам ја урадио једном, па је ова рекла ТИ ОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА САМ ЈА ДЕБЕЛА?
Ја јој река' ЈЕСТЕ и тако сам купио то што сам хтио и утека'
Mlatoni, uđeš u butik, uplatiš najskuplju i uzmeš potvrdu i daš curi da ode i sama izabere. Šta god kupiš zajebaćeš se - ili je preveliko ili premaleno ili demode ili ružno ili nećeš pogoditi njen ukus ili će joj faliti nešto za "uz majicu"....
Ја сам стрефио перфектно, Брус, можда ти не пипаш жену довољно па не знаш како и што треба :Р
ma jok, ja moju više volim golu pa i ne obraćam pažnju na garderobu :)
МогућО :))
Pazi da ne uzmeš neku boju uz koju nema tašnu, to što Bruce kaže
Ma naručujem sestri preko neta iz crno-belog butika tako da ste svi promašili s tim taktikama. :)
ako je sestri onda kupi M, ako njoj ne paše iz bilo kog razloga - uvek može pokloniti nekoj drugarici, inače dopadaju mi se merke :)
Па погледај њену робу какву има, јеб'о те пас па по томе наручи :)
Ako je odatle onda M, sigurno, ja sam sestri kupio tamo ovu PFC GIRL
http://www.crnobelibutik.rs/user/item.jsp?f_item_id=30189&f_cat_id=2608&f_shop_id=50&f_lang_id=1&f_partner_id=0&f_pagination_start=0
a to je taj butik... bolje nešto kod kineza da joj uzmeš nego tamo :)
Чујеш овога... Брус, не причај такве небулозе, ић ће бан :Р
I ja vala ne bih dao ni dinara za ove naše prosjake od fudbalera...
E to Skočko, i ja ću takvu. Znaći M. Fala vam svima. :)
Čuš ban, nijesi ti Grof Vlatko Paskačić pa da mene banuješ, digla bi se Crna Gora na te ka na Mojkovcu :))