Разноразно питање

1. Zna li neko koja je ono pesma, rep neki, uglavnom nerazumljivo. Mislim da spot pocinje kao neki lik u zatvoru nmp.
    Edit : Nasao posle 30 minuta.

2. da nije ova slucajno?

3. Čuš ban, nijesi ti Grof Vlatko Paskačić pa da mene banuješ, digla bi se Crna Gora na te ka na Mojkovcu :))

И то ти је тачно, задрхтала би ми рука! :)

4. Postoji li kontraceptivna pilula za muskarce?

5. A bilo kakvo drugo kontraceptivno sredstvo?

6. Postoji. Drogiraj se i alkoholiši 7 dana pa jebeš noć posle ili dan. I da, nemoj da spavaš te dane.

7. Јеботе, кад више не знам шта ћу, па морам овде да питам...
    Елем, разуме ли се ко у печовање Воркрафта тројке...
    Неће да печује мртву игрицу, стално излази следеће

ERROR: unable to create file 'D:\Warcraft III\BNUpdate.exe'
    The system cannot find the path specified.

Свашта сам покушавао, али не иде...
    Иначе, Воркрафт је у Ц диску...

8. A bilo kakvo drugo kontraceptivno sredstvo?

Čvrsto-čvrsto vezivanje tankog-tankog svilenog gajtana oko mošne kese, tako da se podveže semenovod i sadržaj ne može da izađe napolje, ovom revolucionarnom tehnikom obezbedićete stopostotnu zaštitu i zadovoljstvo za sebe i za Vašeg partnera, ako pozovete u roku od petnaest minuta, dobićete i roze krznate lisice gratis.

9. @Bez Šećera.

1. Open up regedit (start > run > regedit)
    2. Go to HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\
    3. Create new key, name it 'Warcraft III' (without quotes)
    4. On right side of new key entry, right click and create new string value
    5. Name it 'InstallPath' (without quotes)
    6. Change the value of InstallPath to wherever you installed it (example: 'c:\warcraft 3\')
    7. Reinstall Warcraft 1.24d Patch. (this time your war3 will be installed without any errors)
    8. Enjoy! your Warcraft is patched to 1.25b

10. Ма пробао сам и то... Опет неће... Свашта сам се цимао и јок...

11. jebeš wow, ae pikamo neverwinter,sacam pjan

12. читао ја ономад да су те пилуле у развоју негде по америкама, праве се ових дана. ркне је мушкарац и она утиче да л' на покретљивост сперматозоида, на прозиводњу, нешто јесте.

13. Људи, како да направим да ми се не појављује лозинка кад кликнем да ми се отвори фејс?

Значи отворим нови таб, укуцам фацебоок и кад отвори страну, тамо где се уписује лозинка стоје већ оне тачкице, тј уписана моја лозинка. Пробао сам са ЦЦ клинером, ако то уопште има неке везе, али лозинка и даље стоји.

14. Moraš da ukloniš cookies (oni pamte pasworde po netu)...

15. Ccleaner bi trebao i to da pobriše, ako je tamo obeleženo, al moguće da nije čekirano. Idi u history, ako nemaš nešto što ti baš treba tamo, i obriši sve, sve čekiraj, i stavi "obriši istoriju oduvek", i ne bi trebalo da ti se pojavljuje. Ako imaš neke šifre što ne znaš, ti prvo njih prepiši, obrisaće ti sve šifre. A sl put nemoj ono čekirati da ti pamti i to je to. Imaš i u podešavanjima da staviš da ti ne nudi čuvanje šifre.
    Ccleaner i ja koristim, kul programčić.

16. Брате неће, опет ми стоји проклета лозинка. Све сам урадио што је требало.

17. otvori dupli nalog, uloguj se na fejs i cekiraj zapamti me.
    onda se izloguj sa duplog i loguj na pravi nalog ali BEZ da kliknes zapamti me.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.