Разноразно питање

1. Кол'ко је црвенка, 20КМ?

2. Crvenka u Bosni je 50 maraka.

3. Rajder je ako je ovo istina i zvanično postao najveća blamčina na sajtu
    ČESTITAMO

4. Mićko šta si ti neki sudija? Ti procenjuješ šta je kul šta ne i šta će ko da priča i piše i ko će koga da bije. Ajd ono šta te boli kurac i razguli fazon, gledaj svoja posla.

5. a čekajte jel definisano pravilima da li može da se kupi prolazak dalje?

6. Џаба си плаћо учешће, Рајдеру, сад ионако нико неће гласати за тебе.

7. E, aj dođite Ubosnu, oću i ja nekog da bijem.

8. Не сери да је 50!!1

9. YeahBatch
    Џаба си плаћо учешће, Рајдеру, сад ионако нико неће гласати за тебе.

Važno je učestvovati!

10. takmičari iz moje divizije, tj. grupe, koliko tražite da odustanete od takmičenja? aj lepo kažite cenu pa da ne moramo da se cimamo da pišemo defke.

11. Ма јок ова, немају они ову црвенку...

12. Ciklon da se javi i demantuje da je bio upucen u trosenje drzavnog novca na sprdnju i zajebanciju, na trange frange, inace cu da sumnjam da se ugradio.

13. Mićko šta si ti neki sudija? Ti procenjuješ šta je kul šta ne i šta će ko da priča i piše i ko će koga da bije. Ajd ono šta te boli kurac i razguli fazon, gledaj svoja posla.

Да, добро си ме спустио за неког ко управо процењује шта ко прича и не гледа своја посла, царе.

14. Sejo_govedo
    Не сери да је 50!!1

loži te Markonac, sad sam proverio, jedva 17 maraka...

Uuuu, boxere, usro sam se, znaš! Al naš kako kažu za kera koji laje... i totalno si upravu, nisi mi ni keva ni ćale, zaobići to da ti mene nešto vaspitavaš...

YeahBatch
    Џаба си плаћо учешће, Рајдеру, сад ионако нико неће гласати за тебе.

Toliko o tome da se ne glasa za autora nego za definiciju...ahahahah

15. PRODAJEM PLUSEVE POVOLJNO

16. Vejv, koliko ti država daje stipendije pretvoreno u konvertibilne marke?

17. Znate šta najveći gubitnik na sajtu je acakg da je sačekao sa prodajom naloga od rajdera bi uzo mnogo veće pare možda celu stipendiju lolololo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.