Разноразно питање

1. http://www.dodaj.rs/f/2h/NI/LHHLl6d/capture.jpg
    Ovo je nešto najsmešnije što sam pročitao a na sajtu sam tri godine

2. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1771#post_2430978
    Jebote ako je ovo istina onda je stvarno dotako dno ahahahahhahahahahahahahah

3. ХИ ХЕЗ ПЕЈД Д ПРАЈС

4. Не пратим такмичење, је л' испо Рајдер? Ако није треба га избацити.

5. Да ипуши ко они што су куповали задатке за пријемни.

6. I da smenimo cajka koji je kriv za sve!

7. За те паре си мого купити неке дроге, па да видиш како долази инспирациа...

8. Мени је једна вукајлијашица признала да је јебао мод, не тролујем.

Kaizen da je pametan može da se obogati da organizuje akciju "Plati da postaneš mod jebi drugu vukajlijašicu svaku noć"

9. Samo cepaj Rajderu. Udri po uvredama.

10. Боксер осваја награду за прву прженицу на овом такмичењу. Човече, ако радијацију боли кара што га овај прозива, што тебе боли курац, јеси Конан Осветник? Утешна награда иде Вејврајдеру за огромно гејство и прозивке чији је једини циљ да некога изнервирају (у чему је и успео).

Podjebava ovaj Radijacija, podjebava... Ako, ako... Nek ti je alal!
    Samo jednu stvar da ti kažem, nemoj posle da plačeš (i da se tužakaš) kad ti neko spusti... Podnesi to muški... a, da zaboravio sam, ne možeš MUŠKI....

Очигледна провокација и бедна прозивка, конгречулејшнс!

11. Brate, bolje da si kupio čokoladu i podjelio sa sobom.

12. Е ако је нешто за стуб срама...

13. Sa parama od svoje stipendije mogu da radim šta hoću,

Ovolki blam u životu nisam osetio jebote lik troši stipendiju na takmičenje definicija.Reci mi da troluješ molim te

14. Ako se ovako troše pare od stipendije ona je bolje da ih ukinemo!

15. Hoćemo stipendije za perspektivne mlade vukajlijaše!

16. Bolje da si kupio novi kajak.

17. Porasla muda a? Daj adresu u PVT.
    Ne radi se ovde o Radijaciji ni sa Rosom veze nema. Radi se o tebi kao govnetu od čoveka. Oćeš da se jebeš a da ti ne uđe. Ne može to. Šta krivo ti što te sad prcaju što si potkupio takmičenje, pa čoveče jel si svestan da sajtu nećeš moći da pristupiš bez da te jebu svi ko mladog majmuna na čelu samnom, a i za batine ćeš da se ogrebeš, to ti je već rešeno. Kako možeš da budeš tolika džukela da ljude toliko nisko udaraš, nebitno koga? Tu je poenta. Ne možeš parama da popraviš mišljenje o sebi, licemer si i pička šta god radio. Nadam se da ti je jasno. Kad te neko prca nauči da vraćaš istom merom ne ko neka mala jajara. Koj kurac ja radim posao tvojih roditelja, najlakše je izdrkati džukelu nek je posle nevaspitan nema veze. Ciklone kapa dole tebi, znaš da te cenim i poštuje, tu nema spora pričali smo mnogo puta ako ovo nastavi takmičenje ja odustajem.

18. Sa parama od svoje stipendije mogu da radim šta hoću

DRŽAVNE PARE SI NAŠ'O DA TROŠIŠ NA NEKO TAKMIČENJE U DEFINICIJAMA!!!11
    JA POREZ PLAĆAM DA BI TI PROŠAO NAREDNI KRUG TAKMIČENJA? VRATI NAM NAŠE PARE KOJE KROZ POREZ IZDVAJAMO!
    TU STIPENDIJU BI NEKI SIROMAŠNIJI ODLIČAN UČENIK KORISTIO DA SE PREHRANI...
    DRŽAVA DA URADI NEŠTO!!!