Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
to umutiš pešes jaja, premažeš tanko po zidu i onda prekrečiš zid jupolom - smrdi pet godina, a niko ne može naći uzrok
stavljam pastu sad i ležem u krevet pa kako prodjem jebe mi se
Skorice se za 5 minuta a hardkor ce se skoriti sutra ujutro.
pa da to moze sada kad je vec sve zavrseno. Sjajna ideja. kad se tek zida kad ubacis peses komada u blokove boga nema da se zivi tu
može i u malter, ali onda moraju da odstoje na suncu par dana pre mešanja, to se radi kad je gazda peder pa neće da časti pivo :)
Znam znam
A znaš li za ekstra ventil u kupatilu?
Da nema pritiska nikad?
Ma jok, kad postaviš cevi onda negde na pola ostaviš otvoren ventil okrenut ka zidu. Malterišeš i naplatiš posao - ako te gazda zajebao onda zalepiš pločice i odeš, ako nije onda uvrneš čep.
Posle mesec dana krene voda da mu izbija svuda, a niko ne može naći gde je pukla cev.
kakve ste majstor-kvariše, bruka
elem, dajte Marku nešto da ne mora još da kupuje jaja, jupol boje, četku, šrafciger i papagajke
ima i ona fora kad u lepak za pločice ubaciš šljunak, ali to je malo varljivo - može ništa da se ne desi, a može tek za pet godina da mu popucaju :)
inače, Marko može nekih pešes dana da piša po zidu u nekom zaklonjenom ćošku, izgleda kao obična vlaga
Nisam nikad vodoinstalaterisao jbg
A marko nek izdrka na tepih onda
Pa dajte mu nešto novo da uradi
kupiš pakovanje vlažnih maramica i jednu po jednu umočiš u gips pa ubaciš u šolju, povučeš vodu i voila :)
"Brus - sam u kući"
žanr: horor
ТО, БРЕЕ!!11 БОЈАНА, ЧИПЛИДЕРУ!!!
izdaj oglas "izdajem stan, povoljno, isključivo šimejlu" i staviš njen broj
njoj dovedeš novog stanara, na radost njen i bližnjih
a i ti dobar
Kako reče Frenk Herbert u "Dina" oktalogiji - čovek istinski poseduje samo ono što može i da uništi :)
Лол, промашио сам тему.