Некад ми баш буде криво кад видим у шта се сајт претворио за ових годину и девет месеци од како сам ја овде.
Некад је могла да се развије и нормална расправа овде.
Одох да учим. Буди поздрављен.
То су они кинези кад су се добацивали кутијама помијешали један пар оригинала са фалш патикама и ето.
Da ga jebem, uzeo sam ih u Intersportu, tamo nikad nisam imao problema. Reklamirao sam ih posle i uzeo neke druge najk obicne, sad su malo pukle, ali sa obzirom kako sam ih pazio, zadovoljan sam.
Зависи како те који пут западне...
Нпр пума су говно од патика у већини случајева.
Имао сам прилике да носим два пара из иностранства, не знам одакле тачно, тати донио неки лик, па њему биле мале и дао их мени. Е то су биле патике бомба, шутирао сам камење, лопте фудбалске, кошаркашке, ма шта ти је воља, ништа, јебем ли га, али ништа... Једне су ми пукле после двије године а од тога сам годину нон стоп играо фудбал у њима, а друге сам бачио неђе јер су ми омањале
Оне су обично удобне, али не ваљају курца.
Кад погледам, могуће да су ове лијеве марке јаче патике од пуме, најк и познатих патика....
Ја имам сад нпр све старке, и једне нике што подсјећају на старке.
Све су ми одличне, само старке имају једну ману да пуцају на једно мјесто са стране, али то обућар кад среди нема фрке.
Имам двоје кожних и троје платнених.
Једне кожне ми донијела комшиница из француске, оне су гром, нису чуле ево двије године.
Е, да, заборавих, купио сам и адидас, ove
http://www.genzomedia.com/uploads/2009/01/adidas-top-ten-hi.jpg
Фине за виђет,. зато сам их и купио, јуче друг хтио да ми опали чишћење, и промаши, закачи их мало и понесе центриметар ове 'коже'... говна све
Елем, гледај да прођеш што јефтиније, по могућству купи јакну негде у Грчкој, одличан је избор, а кожа је код њих џаба.
Е да, друга ствар, овде у Србији је најбоље купити јакну код лопова. Имају фантастичне јакне за мале паре. Али баш врхунске. Значи крадена роба. Одличне су.
Ovde sam te uhvatio u maloj protivrecnosti. Stvar je u tome sto cu puci poprilicno para a jakna je ukradena, zajedno sa jos 10ak slicnih, u Germaniji. Ajd onda da preformulisem pitanje, da li vredi dati 200 zidova za Milestonone jaknu koja vredi vise od 500 posto kazete da se za manje para moze naci jakna istog kvaliteta?
Moj drugar svaki put kad se prejede pojede kašičicu sode bikarbone, kaže da mu pomaže. Elem, on to radi već godinama, jer mu ta soda škodi želucu ili može opušteno da je degustira?
Danas je to jedan od najraširenijih simbola neonacizma iliti savremene ideje nacizma. U suštini, ideja veličanje Hitlera, zataškavanje holokausta, borba protiv multikulturizma i netolerancija prema određenim rasnim i seksualnim manjinama.
Вукашине, те твоје су оригинал сто посто.
То су они кинези кад су се добацивали кутијама помијешали један пар оригинала са фалш патикама и ето.
Некад ми баш буде криво кад видим у шта се сајт претворио за ових годину и девет месеци од како сам ја овде.
Некад је могла да се развије и нормална расправа овде.
Одох да учим. Буди поздрављен.
Da ga jebem, uzeo sam ih u Intersportu, tamo nikad nisam imao problema. Reklamirao sam ih posle i uzeo neke druge najk obicne, sad su malo pukle, ali sa obzirom kako sam ih pazio, zadovoljan sam.
Зависи како те који пут западне...
Нпр пума су говно од патика у већини случајева.
Имао сам прилике да носим два пара из иностранства, не знам одакле тачно, тати донио неки лик, па њему биле мале и дао их мени. Е то су биле патике бомба, шутирао сам камење, лопте фудбалске, кошаркашке, ма шта ти је воља, ништа, јебем ли га, али ништа... Једне су ми пукле после двије године а од тога сам годину нон стоп играо фудбал у њима, а друге сам бачио неђе јер су ми омањале
Auu, jesu ravne kurcu, uzimao burazer par puta i nisu mu potrajale duze od 3-4 meseca.
Оне су обично удобне, али не ваљају курца.
Кад погледам, могуће да су ове лијеве марке јаче патике од пуме, најк и познатих патика....
Ја имам сад нпр све старке, и једне нике што подсјећају на старке.
Све су ми одличне, само старке имају једну ману да пуцају на једно мјесто са стране, али то обућар кад среди нема фрке.
Имам двоје кожних и троје платнених.
Једне кожне ми донијела комшиница из француске, оне су гром, нису чуле ево двије године.
Е, да, заборавих, купио сам и адидас, ove
http://www.genzomedia.com/uploads/2009/01/adidas-top-ten-hi.jpg
Фине за виђет,. зато сам их и купио, јуче друг хтио да ми опали чишћење, и промаши, закачи их мало и понесе центриметар ове 'коже'... говна све
Па нису све ПУМА патике шит. Ја имам ове моје дину дана и одличне. Нису баш за шетљу, ал јебу. Све има своје, само да л ће да те усере да купиш овде квалитет или не, то је питање.
http://fotos.subefotos.com/43c5247f9b4b2d032c4767286c7d3523o.png
Ovde sam te uhvatio u maloj protivrecnosti. Stvar je u tome sto cu puci poprilicno para a jakna je ukradena, zajedno sa jos 10ak slicnih, u Germaniji. Ajd onda da preformulisem pitanje, da li vredi dati 200 zidova za Milestonone jaknu koja vredi vise od 500 posto kazete da se za manje para moze naci jakna istog kvaliteta?
Marko_bre
Vređanje na forumu. Samo za opomenu... Na 0 dana
Koga sam vređao?
Moj drugar svaki put kad se prejede pojede kašičicu sode bikarbone, kaže da mu pomaže. Elem, on to radi već godinama, jer mu ta soda škodi želucu ili može opušteno da je degustira?
Pa ako je ne koristi često, ne škodi.
Koristi to i moj tata, rastvori kasicicu u vodi i popije, protiv gorusice. U nekim normalnim kolicinama ne moze da skodi, ali moze ako se pretera. www.centar-zdravlja.net/zanimljivosti/1527/ne-pretjerujte-sa-sodom-bikarbonom/
Try adding an asterisk in you search phrase.
Šta mu znači "asterisk"? Ovo mi piše na Pirate bay kad mi ne izbači nikakav rezultat.
Asterisk ti je ovo *
Који ово знак? Делује свастикасто и нацисоидно и има те боје.
http://www2.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/142503/medium_199926_152177798179841_100001628655481_373739_5587997_n.jpg?1318852894
http://en.wikipedia.org/wiki/Afrikaner_Weerstandsbeweging
Danas je to jedan od najraširenijih simbola neonacizma iliti savremene ideje nacizma. U suštini, ideja veličanje Hitlera, zataškavanje holokausta, borba protiv multikulturizma i netolerancija prema određenim rasnim i seksualnim manjinama.
http://en.wikipedia.org/wiki/Afrikaner_Weerstandsbeweging
Da, koristi se kao simbol Afričke Nacionalne Partije, ali kao što spomenuh gore, ima mnogo veći značaj i širu upotrebu u globalnom neonacionalizmu.
Ок, ал наш шта ме још занима.
Да ли је као лого био у уоптреби током Другог рата? или је накнадно изведен
Naknadno.