Разноразно питање

1. Ахахахах тачно бих се убио да ми је гњили маестро нешто преко колена

2. Еј уморна земљо измучена
    Има ли још ко умријети за те

3. evo ga ovaj seronja sto mu kompletna pojava na sajtu od nicka do avatara preko postova sve sve mu smrdi bukvalno. Your attitude stinks sto se kaze

4. Inace da iskusim i ja jednom u zivotu kako je to imati sestru. Pogotovo mojih godina. Sta ti je zivot jebote :)

5. este stvarno bruda i švesta neki o pa lol onda nema šta

6. Тачно замишљам Мајстра и лажну вегунку Соју како са печеним јањетом на раменима пјевају у загори на извору ријеке чиколе

7. Povatajte se sad u ličke kuke XD

8. Zovite sve za ljubav, brat i sestra smo koji se nisu videli 25 godina

9. Добро, вратио си ми

10. Специјал емисије под називом Све за дом

11. Jbt, gdje li su vaši životi skrenuli u ćorsokak kada vam 5000€ nije dovoljno da budete bogati...

12. Inace da iskusim i ja jednom u zivotu kako je to imati sestru. Pogotovo mojih godina. Sta ti je zivot jebote :)

Awwwwwww <3

13. Sto izbrisa komentar, dobra doskocica xD

14. Ovo je zaćetak jednog krasnog frendstva

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.