Разноразно питање

1. Izgleda da njemu to treba za ponedeljak, neće stići da pređe ceo kurs i te testove. :) Imaš, Vule, to u skoro svakom rečniku, kraj svake reči piše ti kako se izgovara.

2. E to bre. Kakva pravila, kakvi papiri :)

Izgleda da njemu to treba za ponedeljak, neće stići da pređe ceo kurs i te testove. :) Imaš, Vule, to u svakom rečniku, kraj svake reči piše ti kako se izgovara.

Pa to, imam fore do sutra :)
    A posto je tekst pola strane A4 formata, dok nadjem to u recniku, svanulo :)
    Hvala svima jos jednom!

3. Имао сам на гугл хрому екстензију за јутјуб уз помоћ које сам скидао музику. Значи, кад уђем на јутјуб и пустим неку пјесму доле испод имам дугме за даунлоуд, и тамо бирам коју ћу резолуцију ако скидам и спот, или просто мп3. Е сад набацише неки нови дизајн за јутјуб и нема ми оног дугмета мајку им, а овамо на листи екстензија нормално стоји. Зна ли неко како да вратим дугменце?

4. na ti Faco ovaj sajt http://www.youtube-mp3.org/, samo meći link i convert, laganica :)
    u sekundi skine i to dobar kvalitet

5. Faco, a koju ekstenziju imaš da i ja skinem?

6. Вучице, та екстензија је послије неког времена повучена и није могла да се скине нигдје а ко је скинуо скинуо, њему је ферцерало и даље. Тако и мени док не набацише ову нову верзију јутјуба.
    Углавном, закључак је да немош никако.
    Макарон брате рођени, фала ти ко брату.

7. Nema na čemu :) Živio!

8. Je l' može neko da mi razreši misteriju Apple logoa u donjem desnom uglu svih trailera?

9. Tražio sam po guglu i indirektno sam zaključio da je možda jer se traileri vuku sa apple stora, ali nisam siguran u to.

10. http://s7.postimage.org/5at4ufvor/vukajlija_1.jpg

Је л' може да се да линк овог постера? :)

11. Је л' може да се да линк овог постера? :)

to je onaj "oči su ogledalo duše". proguglaj.

12. Фала наш'о. :)

13. Ne znam gde da pitam da mi se obrišu ovih par postera što sam postavio onda kad su i uvedeni, njesra su. Ako ima neki dokon moderator, ima pivo od mene.

14. Eto, imaš pivo :)
    blagodarim.

15. Кад бих попио сва пива која су ми обећана, био бих пријетња за балканско полуострво јер бих мога' лагано да пукнем том јачином :)

16. Jebiga, jedino da ti pošaljem post ekspresom :)
    Jednom prilikom, popićeš..

17. Ima li neko da je arhitekta na vuki?

18. Ima, Vita i Uro5h da ja znam.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.