Разноразно питање

1. Lukse poznata mi ova? Džejn Mensfild? Da nije Lana Tarner?

2. pa da, zene sa malo izrazenijim jagodicama odaju utisak da su im oci upale. e, ako ih Bog podari svetlim ocima, kao doticnu, onda to izgleda kao da neka nebeska svetlost dolazi iz pecine, ne umem dobjasnim, u stvari umem, napisacu defku nekad :)
    plus puna, prirodna usta, ridja prasuma od kose, ma idi begaj... lolo

3. Vidi ti preldžiju što voli ove iz zlaznog doba Holivuda:)

4. Kurde što se tiče lica da, ali ta žena je toliko bila neuhranjena, sama kost i koža.

Odri zakon, a jesu i neuhranjene lepe. :)

5. Lujo samo kod Tifanija frustukuje lololo

6. Има ли кога из Берана да ми потврди да је минус осамнаест?

7. Jeste Marcipan, al' baš je bre bila mršava.

8. Kada je bila mala, jela je samo neko korenje, i nije navikla posle na jaganjce. :) Ozbiljno, u ratnom periodu bila dete, nisu imali šta da jedu, pa zato joj to tako ostalo i kasnije.

9. Znam za to što se tiče detnjistva u ratu, gledao sam neki kao dokumentarac o njoj pa se i to spomenulo.

10. A tako su i manekenke počele kasnije jesti korenje, u znak solidarnosti.

11. marion cotillard sve njih u zubima nosi

Изгледа да она само мени није лепа
    по мени најлепша
    http://2.bp.blogspot.com/_htkVJ5J5Cyo/TIP5Ez9BrcI/AAAAAAAAAC0/LZNZuJEd9UE/s1600/rachel_mcadams-003-1280x800-hollywooddesktop.jpg

12. Premršava Odri. Mene ona podseća na neku emotivno-mentalno nestabilnu umetnicu, studenticu sociologije koja je na ivici da sebi iseče vene u naletu lucidnosti. Uvek sam se istinski ježio od takvih žena, pre bih sa bajonetom ruci jušao na Pancer diviziju, tu bar znaš na čemu si. To nije komplikovana žena, ne, to je haos formalne logike u najčistijem obliku.

13. Радјард Куплунг
    Има ли кога из Берана да ми потврди да је минус осамнаест?

ima, al ne mogu da potvrdim lolo

14. nato, meni marion na slikama i nije neš'
    al' u filmovima....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebote

15. Uuuu Rejčel Mekadams jeste lepa, retka plavuša da mi se dopada.

Ма као мед јее
    видро, врв ћу одгледати нешто од тога, па ћу ти рећи :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.