Разноразно питање

1. Једина цава која море проћи са кратком косом....

Kakav danak neiskustvu
    http://leblow.co.uk/wp-content/uploads/2012/09/Uma-Thurman-Pulp-Fiction.jpg

2. Provirone Branka definitivno nije ružna žena, samo što mi se čini da je godine baš i nisu poštedele.

3. Ne znam, Gonzo, čak sam i napisao defku o Branki Katić koliko sam njome oduševljen. Jednostavno, ona ima nešto nestvarno šarmantno u svojoj pojavi.

A Uma Thurman ima nešto opasno u faci, toliko opasno da npr. ne mogu da drkam na nju, jer ću pomisliti da će me biti tako što će iskočiti iz monitora!

4. Бранка ми је цар.... Више ми личи на цаву са којом бих био другар него коју бих трсио.... Ал' бих је отресао и поред тога јер јесте фина риба....
    А не знам брате Денисе, Ума ми је нешто чудна (ал' не ово што је брат Провирон написао, већ не знам....), а и она ту нема кратку косу....

5. Ja pod kratkom kosom smatram ovo što sam postavio.

6. @The Big Dipper

Baš taj rad. Ima tu finoću koja je kao neki implicinti jebozov. Postoje tih par naših glumica koje me mnogo lože, a nisu tip Marije Karan, npr. Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Maja Sabljić (dok je bila mlađa)...

7. Е то јес', Наташа Нинковић је један од архетипова милфаче....

8. наташа нинковић је једно фино пиченце које добро носи године. бранка је ово што диппер каже, више фазон другарице коју пијану носиш кући док она проваљује за десет. весна тривалић није жена то је недиефинисано шта је она, али је свакако геније.
    јбг, кад сам био мали, шиљио сам на Фурланку и Арнерићку, кад сам прос' :)

9. jesam ja hipster ako mi se ne sviđa 9gag?

10. Е колко год да вас је рекло да она није лепа можете да се јебете!
    http://www.clemence-poesy.org/gallery/albums/Movies/bienvenue%20sure%20las%20roses/makingof/PDVD_002.JPG

11. Al ste naspermovali, jebo vas ćaćin ćaća jeste ludi.

12. Da li mi može neko dati link, tj. da li neko zna sajt sa kojeg bi mogao skidati filmove direkt download, ne preko torrenta, pošto sam u studentskom domu i ovdje ukinut taj torrent, a imam net 25mb pa mi bedak da ništa ne skidam.

13. Ma znam ja to, rapidšer i ti hosrt servisi, meni treba forum (u najboljoj mogućnosti) koji bi imao filmove, tj. linkove ka određenim filmovima. Ako me kapiraš.

14. Ako mislim da te razumijem imaš http://www.warez-bb.org/ , filestube.com ili jednostavno kucaj u Gugl ime filma i odrednice poput rar, zip, download, blogspot...

15. A da naučite da koristite torent jer je to najbolji način? I da prekinete da gledate filmove online?

16. A da naučite da koristite torent jer je to najbolji način? I da prekinete da gledate filmove online?

+1
    Допустите да вам се објасни.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.