Разноразно питање

1. Немојте ме јебати.

2. Danas slavih slavu, malo sam piopio što bi reko Murinjo :)

3. Срећна слава ондак.

4. Fala živ bio :)

5. У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало.

Što smo mi autori vukajlije nebogougodni?

Inače članak o vukajliji na wikipediji.

6. zanima me da l' moderatori odma' brišu defke ako su o pederima,pedofilima..?
    takve su mi uvek brisali čak i kad skor na početku bude tipa 10:1

7. сад је отприлике на крају такав скор..

јел има неко ладу ниву овде??

8. У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало.

HAHAAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAH... Samo da mi je znati ko se to zajebavao :)

9. Radjard (Ahtung Dahtung!) Kuplung.

10. Šta kažete da se otvori tema pod nazivom "Biramo najhot sestru među članovima Vukajlije"?

11. Било је већ, али би ваљало да се откључа.

12. У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало.

Шалите ме? :)

13. У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало.

Stvarno bi voleo da neko od modova odgovori na ovo.

14. Neko je biJo šaljiv...kako ne razumeš. Ovaj sajt obiluje sa šaljivim ljudima. Svaćaš?

15. Gled'o neko ''Hobita'', valja li? Ide mi se baš, jedva čekam da ugrabim momenat.

16. Гледо ја. Срање је, нема секса.

17. Ja sam kao klinac pročitao "Hobita" jedno šurnjaest puta. Obožavao sam tu knjigu.

...I kad sam video "Gospodar prstenova", tako sam se smorio da je to neverovatno. Uopšte mi nije bilo to to. Mogu da zamislim sada baš "Hobita" kako izgleda...

18. Визуелно је добар, генерално је солидна фантазија, за мој укус превише "пошалица" и фејл ликова попут оног газде тролова. Нисам се нешто распаметио. Додуше, и одспавао сам једно пола сата филма.

19. Ja sam kao klinac pročitao "Hobita"

...i moram priznati da u odnosu na "Gospodare" jebe na neuporedivo više nivoa. Cela priča oko ekranizovanja je čista komercijalizacija nečega što je veoma autentično, vešto napisano i sa puno književnog truda osmišljeno. Originalan književni jezik Tolkina je na visokom nivou, dok su filmovi patetična apoteoza epike kao tematske forme. Baš gledao juče i mislim da nikada više ne želim da pogledam i jedan film u kojima je muzička podloga jebenih 12 horni sa štrajhom uz ritm. podršku 26 timpana i Bog zna koliko bubnjeva. Puši kurac, Džeksone.

20. Kurde, slažem se za knjigu, ja sam je čitala nekoliko puta, i sada sam ponovo uzela pred film, sve se bojim da neće film biti previše razvučen, jer mislim da je cela knjiga kooooomotno mogla stati u jedan film, i još ako traje tri sata.... Nije bilo potrebe za tri filma.

Pa dobro, u knjizi je i bilo puno pošalica, ipak pričamo o patuljcima. :) Do Beorna verovatno u filmu nisu ni stigli, tako?

Hvala na utiscima u svakom slučaju. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.