Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije mi jasna jedna stvar. Kada sam bila mala mogla sam da pojedem duple porcije, za slavu sam od svakog jela napunila tanjir za razliku od danas kada ne mogu više od dve sarme, jednog parčeta pečenja i jedne jabuke. Zašto deca jedu duplo više od odraslog čoveka?
Зато што се деци сипају пет пута мање порције, деџго.
Ja znam samo to da gladna deca uvek jedu puno više od site dece.
Koje, možda neka deca, ja sam bila alava. Na slavi kod kumova pojela sam sedam posnih sarmi srednjih veličina, još sam i kolače sa punog tanjira obrstila.
Ја се не сећам кад сам јео задњи пут, а ти се сећаш седам сарми што си јела код кумова пре четрдесет година.
Pardon, to je bilo pre 23 godine. Još se sećam kako me je mama grdila :)
Vučece sad poslije ovoga bi pomislio da si bar 180 visoka i bar 70 kila da imaš.
Hhehehehe, ali je više genetika preovladala pa sam ostala mala. :)
to je kod svakoga različito. sada mogu tri tepsije bureka a kada sam bio mali samo dvije. a najviše volim sendvič, dvije sa sirom a u sredini jedna sa mesom.
Ja i dan danas pojedem više kad sam gladan nego kad sam sit.
Po tome što si rek'o Kurde, sve mi se čini da si mršav k'o veš motka. :)
Vučice,okle si?
Ja uglavnom jedem kada sam gladan, nekako mi je to okej.
I ti? Ja sam mislio da sam ja jedini...
I come in peace. -)
Ma bitno je da ima šta da se jede, ali me čudi što jedem manje nego kada sam bila mlađa.
Pa kad više ne rasteš
Viš, nisam u tom pravcu razmišljala. Nekako je to logično objašnjenje.
ona tek treba da odraste :)
Ako si plavuša onda znamo svi u čemu je stvar.