U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Probaj i ovdje, pa kud puklo!
Brate posle ove Vevericine pesme šta može još da se kaže. Tema mož se zaključa nema leba...
ja tu temu i ne gledam, ali biće nekad - imamo mi dana više nego kobasica :)
Viga Brus, ja ga turio u pesmu, a on ne čita temu, pih. :(
Turiće i on tebi... definiciju u odabrane.
To sigurno :)
prećero si jebiga, nit sam master nit sam dva fakulteta završio :)
Onda sam ja istripovao. :D
Ček bre, zar nisi pominjao neku ekonomiju i master na njoj? Ili si studirao dva fakulteta? I šta se koji moj žališ kad te hvalim, bre? :D
Eleče, turim ti... defku u omiljene. :)
studirao sam 3 različita faksa i jednu višu - završio 4 godine ekonomije i spremam lovu za master godinu :)
Oće ti master dići platu za 20 iljada?
Naravno, kao i svakom u Srbiji ko završi master.
Eto, nešto sam zaboravio, ali nešto i predviđam. :)
neće, ali hoće za osam - pošto meni treba još 23 godine do penzije to je 23128000=2.208.000 dinara ili po današnjem kursu oko 19.500 evra ali je mnogo bitnije da sa masterom mogu izaći iz mrtvog računovodstva i preći uneku srednju školu da predajem ekonomiju...
gonzo znao sam odgovor i pre nego što sam pitao brate, samo sam hteo da reknem da je bacanje para, bar kako sad stvari stoje u Srbiji jebeš ga...
Ima li neko iskustva sa western unionom?
Kako to funkcionise?
Konkretno treba da mi dodje kinta iz inostranstva,pa me interesuje koje podatke moram da posaljem tom ko salje.
svaka tebi čast, Brus, kada možeš da učiš pod stare dane. ja ne mogu ni stručno što mi treba za posao da pročitam a ne da spremam ispite.
Ima li neko iskustva sa western unionom?
Kako to funkcionise?
Konkretno treba da mi dodje kinta iz inostranstva,pa me interesuje koje podatke moram da posaljem tom ko salje.
Ime i prezime, adresa, datum rođenja. Onaj ko ti šalje pare ti daje kontrolni broj koji ti upisuješ u formular za preuzimanje novca.
Ne treba ti lova u toj meri kao što je meni trebala. Od te diplome mi zavisio posao, a nisam više mlad da radim na građevini kao nekad.
Naravno Boxer, nisam ni imao nameru da tebe poklapam ili da se pravim pametan. Jednostavno nisam mogao da odolim da ukažem na očigledno :)
i to ti je tačno. i ja sam nekada radio kao profesor, ako propadnem sa firmom moraću i ja opet dnevnik u ruke. a državni nisam položio.