Разноразно питање

1. Ili živi u Bosni, pa nema kako da je dobije?

2. Mozda mi ne pomazete time sto nagadjate sta moja tetka radi i gde je... Oj Dragane, majke ti ga nabijem!

3. Стићко, алал ти курац за овај гиф

Него, каће Казан ДУГАСИ ОВО НАРАНЏАСТО говно? Шљашти к'о да смо Румуни бре.

ЕДИТ: Да није "Мој драгане кад у војску пођеш"? лололо

4. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Nasao sam!
    http://www.youtube.com/watch?v=S6wpD3protQ

A Dragan je ustvari neki dragi lik, nije Dragan. :D

5. Бвдлга, бгате, како не знаш ту песму децхко?!

6. Следећи пут памти неке карактеристичније делове песме, драги и драган се помињу у сваком народњаку.
    Ал рецимо "ту би ђаво помахнито", то је већ нешто!

7. Ima onako ritam od koga ti dodje da igras u fazonu tasi tasi tanana i da udaras nogama o pod

prejako, ali kad skontam ima neku logiku

8. Да је рек'о "ници вино, ни тракија", ома би' знао о чему се ради.

9. jebotepas, niđe veze.

10. ne idem ni po svadbama ni po narodnim veseljima, niko me ne zove jer sam smor kad ne pijem, a ne pijem kad vozim familiju :)

A nisi smor, podsećaš me na jednog lika iz jednog serijala igrica koji je uvek imao gomilu priča, ali baš zanimljivih... Sad... Koliko ti to znači kada ti osoba koja ima nadimak Smorka kaže da nisi smor.... :D

11. Da li rutovanjem i updateom androida na 2.3.2 unistavam garanciju telefona?

12. sinoć mi pisalo da mogu napraviti još dvije reakcije. sada 0 ostala.
    tako treba biti ili je neki bag?

13. Смањио Казан са три на једну, а теби је једна била потрошена, па ћеш тек сутра да је добијеш.

14. a sranja, ja sinoć ispucao jednu na glupost iz dosade jer sam vidjeo da ionako imam 3 :)

15. Хахахахаха, тренутна температура у граду је направи своју реакцију.

16. Сад рече Казан да ће да се врне на 1 чим прође 24 сата од последње направљене, не морам да чекам 5 дана да дођем на нулу. лоло

17. Pa dobro bre Kazane što odma nisi rekao da će da bude jedna ja napravio ne muzičku reakciju i sad izduvao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.