Разноразно питање

1. Прочитао сам данас бар 80-100 дефки. Нисам провалио баг око ових дефки горе десно.

2. И тако и Тург смањио с читањем...

Lololo, šta sad da vraćam Megatrona zarad opšteg dobra? :D
    Ja inače imam običaj duđem kod nekog u profil, pa da pročitam šta ima, ili celu listu defki za taj dan, nije da oduzima ne znam koliko vremena... Kad ionaku tu blejiš... Dobro, ja čet i ne koristim, ne znam koliko to oduzima...
    Hvala Paperjasta, menjaj i ti. :)

3. I ja, kao i Smorka, udjem na profil, kad me privuce jedna defka, pa iscitam i dam poneki koment. Ili, citam komentare, pa se kacim na te defke. Uglavnom, kako malo vremena imam, trudim se da ispratim dosta toga.

4. Meni pomaže naročito gada nešto spremam ili istražujem samostalno, onda usput napravim pauzu pa pročitam nekoga, kao Deda Mraz. :) Ali zato pojma nemam skoro sa pola stvari van definicija i eventualno postera i reakcija, ove tračeve na Vukajliji čujem posle tri godine, juče sam provalila da ona slova iznad mogu da se kliknu, kada na to klikneš izađe ti lista defki na to slovo/broj...

5. i kad god se vratiš sa prakse podeliš hiljadu pluseva na random defke, to mi nikad nije bilo jasno :)

6. Zna li neko, kada budem pokusao da objasnim, koja je ovo pesma... u pitanju je narodnjak neki, ali ne fazon kebe, nego neki svadbarski, sto bi neka strina narucila...Ima onako ritam od koga ti dodje da igras u fazonu tasi tasi tanana i da udaras nogama o pod, pominje se neki mili Dragan, u fazonu Oj Dragane mili gde si, a na kraju refrena ide nesto kazi duso sta te je to prevaaaarilO! :) Lupao sam tekst... :D

7. to ti ne bi pogodila ni Vidovita Zorka :)

8. i kad god se vratiš sa prakse podeliš hiljadu pluseva na random defke, to mi nikad nije bilo jasno :)

Mnooooogo se družimo sa etrom. :) E, ali ja kad čitam ja čitam i one što su linkovane defke u defki. lololololo
    http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/31123127.jpg

9. Nije Sreto, ovo je bas brzo, u fazonu Oj Dragane srcu milo, sta ti se to pozlatilO, il je paapaa, il je taaanaa, tana nana nana nana nana NA NA! :D

10. Nije ni ta... Bas bas brza pesma...

11. iznenađen sam nivoom poznavanja muzike...

12. juče sam provalila da ona slova iznad mogu da se kliknu, kada na to klikneš izađe ti lista defki na to slovo/broj...

Фала Сморка. Још један који је сметно са ума ту могућност.

Ђес Нана, 100 година :)

13. pfff, zar nije prva zapovest: uvek očekuj neočekivano.
    ova pesma piči po svim svadbama.

14. А је л' се помиње Драган ил' си то без везе рек'о?

15. Da, ali ova pesma je kazem ti, kad strina padne u sevdah, pa svom sinu Draganu naruci pesmu, dok ostali gosti jedu supu...

EDIT: Dragan je 100 posto! I ima to OJ DRAGANE.... :D

16. možeš zamisliti moj šok, mislio sam da sam sve već doživeo ovde :)

ne idem ni po svadbama ni po narodnim veseljima, niko me ne zove jer sam smor kad ne pijem, a ne pijem kad vozim familiju :)

17. Da, ali ova pesma je kazem ti, kad strina padne u sevdah, pa svom sinu Draganu naruci pesmu, dok ostali gosti jedu supu...

a sto ne pitas strinu? :)

EDIT
    da ne bude spam

http://www.youtube.com/watch?v=yzC8j1mSWsU

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.