Разноразно питање

1. Vidro, uzmi onaj Car na dar, kasiku neskvika ili kakaoa (al ako imas krasov, ostali su govno), ovsene i pola kasike secera. Sve to zalijes vrelim mlekom i bude super. Car na dar izgleda i ima ukus ko brabonjak, ali u ovoj kombinaciiji JEME.

2. Jao, znam, užas je. Ne znam da li u NS ima Demetra market? Imaju fenomenalnu i ukusnu robu. Kolače od integralnog brašna, sa hladno ceđenim, nerafinisanim uljem suncokreta uz šljive, grožđe i tako šta, i malo smeđeg šećera, jako je ukusno, a odlično. Imaju i integralne hlebove, ali ne kao ove u prodavnicama sa tonom aditiva i veštačkim bojama, nego prave integralne hlebove, nisu naročito ukusni, ali jako prijaju stomaku (ako su poluintegralni, ono skroz se teško vari) i svakako su bolji od tih pahuljica. Mada ja dan bez mesa ne mogu ni da zamislim. :)

3. salmonele,to prilično kalorično djeluje :D

4. Pa jebes mu mater, ja to koristio da se ugojim, valjda jeste. Pomoglo je vise nego ista do tada.
    A koje su tvoje aspiracije, ako ne da se ugojis?
    Izbaci Car na dar iz komboa, neskvik je ionako prasak, ne steti nicem ako ostane sam, al ne garantujem za ukus.

5. a serem nešto, hoću da počnem kao zdravo da se hranim i te fore
    ništa, počeću da doručkujem same ovsene i jogurt, pa dokad izdržim :D

6. Nece to da valja. Kupi suvog bobicastog ili suve kajsije i smokve, zavisno sta volis, pa ubaci. To sa jogurtom ostavi preko noci, nece nista da se napije za po sata - sat. Al skupa je ta atletika...

7. Znači, ja ne znam o čemu vi pričate... Da nisi kupila neke buđave? Ovsene pahuljice su mljac!
    -Možeš da staviš mleko da provri (jednu šolju), sipaj nekoliko kašika pahuljica i kuvaj kratko. Kada se malo prohladi stavi kašičicu meda.

Slana varijanta:
    -Potopi ih u malo vode i ostavi da odstoji, iscedi vodu, pomešaj ih sa malo brašna ili gustina, dodaj rendani kačkavalj, jedno jaje i napravi krokete (kuglice ili u obliku ćevapa) uvaljaj u prezle i susam i isprži.

Probaj.

8. umesto pahuljica moze i stripor.verovatno je i ukusniji.

9. Ovo natnatino smedom zvuci JEMACKI. Probacxemo.

10. kako misliš skupa atletika? prejeftine su, jbt
    hm, sviđaju mi se te ideje, natnat:D

11. Jesu ovsene jeftine, ali suvo voce nije.

12. O jebem mu sve jede li iko više normalnu hranu, a ne neke kurčeve pahuljice, integralne kifle, integralna brašna i sva ostala integralna govna. Ne može čovek više u pekari da nađe obični kiflu, sve neke sa ljuskama hmelja, stabljikom ječma i ostalim kurcima.

13. ja jutros 300g suvih šljiva za 100 dindži kupila u zdravoj hrani
    znaš kakve su, k'o bombona
    a to i nije puno realno, neću pojest' pokilu odmah :D

14. gonzo, jesi li probao integralne štapiće sa čilijem? :D

15. Uzmi i malo suva grožđa, luka, jabuka, pomorandži, imamo i mi dobrih stvari, ne mora to biti samo soje i alge iz kojekakvih zemalja gde jedu mačke. Sve to ima i pomalo šećera i svega, ali je svakako zdravije nego grickalice. :) Za ovo ti kažem probaj Demetru, trebalo bi i kod vas da ima, ili bilo koju prodavnicu zdrave hrane, mada neke se samo tako zovu, a u stvari su prodavnice na rinfuz.

16. gonzo, jesi li probao integralne štapiće sa čilijem? :D

Ne, ne jedem ljuto kad sam pička :)

17. ja ne jedem integralno jer nisam uraban.

18. trebalo bi da probaš, idu uz pivo bolje od čipsa :D

19. Ne može čovek više u pekari da nađe obični kiflu, sve neke sa ljuskama hmelja, stabljikom ječma i ostalim kurcima.

Eeeeee, da je meni to tako, jeo bih ko čovjek. A ne ko ovdje kod mene... Samo bijelo jeben brašno. A ja ga ne smijem, osjetljiv sam gluten. Od kako sam izbacio gluten iz ishrane preporodio sam se.

20. Nemam pojma za sljive, ali odje dje sam ja kupovo nema nista ispod 100din za 100g, a ja volim bogato da ih natrontam u sta god mecem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.