Разноразно питање

1. trebalo bi da probaš, idu uz pivo bolje od čipsa :D

Ma ajde beži tamo, da skrnavim Sveto trojstvo gledanja fudbala: utakmica,čips, pivo i da umesto čipsa ubacim neke tamo integralne :) Ma ne dolazi u obzir.

2. Kontam da uz pivo može da padne neki roštilj i domaća gibanica. A dok se peče gibanica, treba da se nešto nabode.

EDIT : šta su vlasulje, Valsinarbove iznutrice ololo

3. za 200 din. kupiš pola kile čili štapića
    izvrneš se naopako koliko su dobri :D
    elek, neki od nas su studenti, zapravo :D

edit: vlasulje su one ogromne perike na dnu mora

4. Morske ježeve sam jela. I opet bih. I mrave bih probala. Ove crve jok.

5. dobri su puzevi.jeo ja par puta.

6. Gde čovek može da ulovi sipu i lignju u sred neke bosanske čuke? I to pored onolikih divljih svinja...

7. Туриш кашику свињске масти у тигањ, метеш на чпорет да се растопи, разбијеш петеро јаји, грунеш у тигањ и вуала. Још ако имаш мало слан'не да побацаш преко, милина.

8. Šta vi mislite dešava li se, i ako se dešava, koliko je česta pojava, da profesori književnosti traže od učenika ili studenata da pročitaju određenu lektiru koju ni oni sami nisu pročitali? (ali su se snašli, pa ipak znaju propitati studente o toj lektiri)

9. Eeeeee, da je meni to tako, jeo bih ko čovjek. A ne ko ovdje kod mene... Samo bijelo jeben brašno. A ja ga ne smijem, osjetljiv sam gluten. Od kako sam izbacio gluten iz ishrane preporodio sam se.

Skočko ne mislim ja na ljude koji su alergični na neku namirnicu pa im je onda ovakva ishrana neophodna, nego su po jebenom Beogradu počeli toliko da smaraju sa tim integralnim stvarima, a plus se sa TV-a ne skida ona ćelava pederčina Doktor Filgud koji objašnjava da ja treba za najvažniji obrok dana (što je valjda doručak), da pojedem parče tosta i šolju čaja usta ga jebem. To nikoga normalnog ne može da drži sitog ni pola sata.

10. što ste mi obrisali onu sliku sa ''smiješnih slika'' modovi decxko!?

11. mora da je bila previše smešna....

12. U čemu je fora sa promenama nadimka, pošto vidim da to rade i autori bez krune? 'Oću ista prava za sve! DRŽAVA DURADI NEŠTO! KAIZENE DAVAJ TABLETE!

13. CKM, to su oni što su imali klistir naloge, pa pitali sad gazdu da im vrati neki od već korišćenih nadimaka, inače ovako neće da promeni, prob'o ja. :D

14. Nači ne merem da promenim nadimak u ћирилицу и да будем pravi СРБNН?

E šteta...

15. El moze neki moderator da mi obrise ovu defku, ima premali skor da bi mi bila jubilarna 100.
    Fala unapred.

16. ne kenjaj platipuse, nego pisi sledeci nastavak.

17. Пффф, мени све јубиларне биле лоше оцењене па нисам брисо. Што си се мучио да толико пишеш ако ће да заврши у канти?

18. Tu i ima neke logike, dugačka je prilicno...i brus je reko da neće da je brise iz poštovanja prema onima koji su je čitali :) bdk mi sad jer ispade da je reklamirana...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.