Разноразно питање

1. bdk mi sad malko jer ispade da je reklamirana...

Jer nikako nije...

2. E Bruce, kaci već tu, obiši mi ovu i ovu, a možeš i ovu, a što stati tu, kada je i ova za groblje.

3. sreća pa si na ovoj temi gde nema bana za spem :)

4. Немој' да зајебавате човека. (: Једино је лејм што покушава да сакрије намеру да је 'тео да се изрекламира, ал' сам чин рекламирања није лејм. Поготово ако је дефка вредна читања. Ја не знам, нисам је прочит'о. Не морате ни ви, нико вас не тера, ал' некоме се можда свидела дефиниција, а не би је никад видео да овај није оставио линк.

П.С. Ова реч "лејм" је тако лејм.

5. ok je i defka i reklama, ali to što se brani mora da se izajebava pošteno :)

6. Nije lejm lejm sreto. Lejm je ako neko misli da je to lejm.

7. a sta bili sa onim da dobrom proizvodu ne treba reklama.

8. Е то да, Брусе. Само мор'о сам да оставим коментар да не убију човека к'о Заклано Чељаде на теми са принтскриновима. :Д

9. Zaklano Čeljade se sam ubio sa onim postom.

10. Ne, stvarno sam hteo da je obrise neko, jebemusve imala je 10 ocena posle 2 dana, nije to za 100. defku + sto je iz serijala ciji se 1. deo dopao gomili mog drustva, a i nervira me sto je niko skoro nije procitao. Jedino sto ju je odvajalo od onih mojih najgorih defki je pozitivan Dzonijev komentar...ako vam je do toga da joj je skor nezasluzen zbog reklame, procitajte je pa lupite minus sobodno :)
    EDIT: sad ce da pocne sizenje sa -ovima :O

11. Crvena konjeva mas'
    Zaklano Čeljade se sam ubio sa onim postom.

+111111
    Sam se zakopao.

Opa, 3000 postova na forumu. CKM, drž se, još malo pa k'o broj tvojih komentara. lololo

12. Peri, da se ne lažemo, da si hteo da je obrišu, pustio bi pvt modu, ne ovako javno u komercijalne svrhe. :)

13. Sta je bilo sa njim? Ne pratim sizenja..
    EDIT:

Peri, da se ne lažemo, da si hteo da je obrišu, pustio bi pvt modu, ne ovako javno u komercijalne svrhe. :)

to je bilo kolko da je jos neko procita pre nego sto je izbrisu, posto mislim da ima par dobrih fora ;)

14. Opa, 3000 postova na forumu. CKM, drž se, još malo pa k'o broj tvojih komentara. lololo

U to ime smanjujem broj komentara na 37 dnevno, da bih ti dao priliku da me prestigneš. :)

15. Znači da ja dupliram dnevni broj postova na forumu i stižem te za tri godine opušteno. :D

16. Registrovan pre 11 meseci, a već toliko postova na forumu! Ja nemm ni upola toliko, a još malo pa će mi tri godine. :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.