Разноразно питање

1. Не дирај међеда док диже систем, осетићеш гнев. Знаш ти који су то стресови...

2. Opust se Dan'lo, jebo ga ćaća, nemoj bit nervozan. Uzmi najed se ladnog gra iz friždera, pust'der to ko je kaki i odakle je, bitno da si dobar čovjek. Nemoj da te boli gl000va zbog provokatora

3. Не могу никако да ставим на усб, неће ово говно да препозна исо фајл јер је копија.

4. e jeb'ga, vjever'ce, sad si pom'ješ'o govore više dijelova bosnije
    ako ćeš tu redukc'ju da vršiš k'o što ja sad radim, man' se tog glOva (sember'ja i to), oni potp'no drugač'je govore.

5. Наш говор је најправилнији. Тако да, остали дувајте га! ми смо основа српског! :)

6. jašta je, samo vam fali pokoji vokal, al' da se to nadomjestiti. :DD

7. Бога ми не фали нам ништа :)

8. Jebo ga ti Mali Gidro, nisam ja izbosne, men to sve isto. :D
    Suština i najbitnija stvar u celoj priči je da DANLO ne treba da se nervira. :D

9. Деветаре, мораш да скинеш неки њиндоњс исо то усб програмчић, флеш мора да буде бутабилан, да се тако клинички изразим. И у биосу да ставиш примари бут да буде усб.

И на матерњем: ААРАГРАХРАРХРГА ЊИНДОЊС РГРХХРХГГХХСГГХС УСБ РРРЕ ПРИМАРИ ДСАГАГЕГРГРЕГРГГХХХДЊХ БИОС ГХФХГХДФХ БООТ УСБ

10. И на матерњем: ААРАГРАХРАРХРГА ЊИНДОЊС РГРХХРХГГХХСГГХС УСБ РРРЕ ПРИМАРИ ДСАГАГЕГРГРЕГРГГХХХДЊХ БИОС ГХФХГХДФХ БООТ УСБ

ААААААААААРХСХСААХ УЛТРА ИСО ХАХ АХОСАХСАХАС НАРЕЗАТИ ХАЊХСХСАХСА АРРРРРРРРРРРРРРГХ ФАЛА ТИ!

11. Devetare brani srbstvo s ove strane Drine XD

12. Срби са оне стране Дрине не постоје. То су само међеди који вјерују да је бурек само са месом.

13. Zasto je kaizi zabranio da brisemo sopstvene defke nakon sto prodje 1 dan?

14. Па зато што су људи глумили лудило и брисали целокупан свој рад. То је био првобитан облик театралног одласка са сајта, пре ових трајних банова и гована...

15. da bi bolje pisali i manje objavljivali gluposti jer znate da se neće brisati kasnije :)

16. :O mene bi mrzelo da brisem sve defke...

17. uvjek mozemo zamoliti modove da ih obrisu :)

18. brišemo mi povremeno, nemaj brige :)

19. Је ли Зевс изашао из затвора? Мислим да је прошло 10 дана.
    ЕДИТ: Брусе има ли каква одабрана када дођем до бројке 100 лоло

20. evo ti moje razmišljanje na tu temu - tad još nisam imao odabranu i mislio sam da je nikad neću imati :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.