Разноразно питање

1. Preko kog programa se ovo radi? Baš moćno ispadne slika.

Nije ovo obradjeno nego nacrtano. Verovatno inkscape ili neki drugi program za vektorsko crtanje.

2. Газимудо, мислим да није отварана посебна тема за то, него да смо стављали на ову Валсербнарову тему.

3. Прелистао сам неколико страна уназад, мислим да је ово почетак:
    http://vukajlija.com/forum/teme/19675?strana=213#post_2388116

4. možel neko da mi pošalje link o ajaxu đe uzo drugo treće mesto na nekom takmičenju u vezi virtuelnog novca?
    hvala pozz

5. Могу ја, али шта имам од тога?

6. neznam
    al bih bio zahvalan

7. Zna li ko ima li đe u Podgoricu da se kupi CD-RW, u supermarkete nema, ako znam đe više da tražim.

8. Sa nekom osobom sam pričao u vezi Erasmus organizacije/programa?
    Meni se čini da je loš tenor bio u pitanju.

9. Našao đe ima CD-RW-ovi da se kupe, 0,49 centi u Neptun u Deltu.

10. Има ли негде објашњење линковања, болд-италика, постовања слика, клипова итд.?

11. Зна ли неко неку игрицу са тематиком 4х4 возила, на фору ''Screamer 4x4'' ал да може да се инсталира на Виндовс 7? Пошто Скример иде само на Виндовс 98, чак ни на ХР није хтео да ради

Spintires, ima na steamu i torentima, skoro izišlo...

12. Koliko koštaju one nepersonalizovane BusPlus kartice?

13. zavisi, one za deset voznji su pedestak dinara, a one neogranicene su 250.

14. Nemam neki običaj da pitam, ali u poslednje vrijeme su mi moderatori saranili više defki nego lokalni grobar u Lugansku, nije mi jasan kriterijum, barem neko suvislo obrazloženje ili nešto slično, m?

15. nije moje da odgovaram ali otkako imamo novog moderatora znatno je poraso kriterijum a i odabrane definicije koje odabira predstavljaju prave bisere vukajlijaskog stvaralastva.

16. Nemam neki običaj da pitam, ali u poslednje vrijeme su mi moderatori saranili više defki nego lokalni grobar u Lugansku, nije mi jasan kriterijum, barem neko suvislo obrazloženje ili nešto slično, m?

brate, jednostavno su ti govno definicije u poslednje vreme. ozbiljno. kacio neko na cet ovog bladi merima, iskidali smo se. ne koliko je smesno, nego glupo.
    javi se ako si za neki seks, pusenje ili drk kombinaciju :*

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.