Разноразно питање

1. Како се пише презиме газо на мађарском?

Gazsó

2. ово је онај гњатић иначе

3. Gazsó

Захваљујем!

који бре курац шта

отишо на симпозијум инструктора завођења

4. Хвала
    Знам пар ликова који ерсофтују

5. Sve je prihvatljivo dok se ersoftuju u svoja četiri zida.

6. Бацање пара на ову скупоћу, зате паре могу да купе прави карабин па да гањају звериње и праве гулаша ко људи

7. ЕЛ ВРШЕ ТАШТА

8. Oće biti kakvog okupljanija na birfestu ?

9. Koliko je visok ovaj Gnjatić? Kontam da kada bi mi prišao sa onim njegovim forama i manijakalnodebilnim pogledom, a da ga ne znam, da bih pobegla glavom bez obzira. Ovako bih ga pustila da se muči i transferiše jer je prezanimljivo.

10. Sa mie potrebno dudjem u kafanu?

11. можеш са оригинала дуђеш несери

12. Može neko da prevede, je l ovo ruski?

http://i.imgur.com/urWKHzK.jpg

13. Питај Влада Лимара, мада би требало да значи ''у једном даху'', или нешто на тај фазон.

14. До кад је данас отворена висока пословна школа у НС-у? Треба ми за ортака нешто да се распитам, а на нету нема информација

15. Telefoni 021/485-4000
    Ako te je sramota da zoveš, napiši ovde šta te interesuje, pa ću ja da ih okrenem.

16. Ма опуштено, сад сам послао ортаку број, оће да види за распоред полагања да не мора да се цима до НСа

17. Jel ima neko iskustva sa socivima, ja sam pre par godina poceo da nosim i bilo mi super par meseci a onda pocela da mi smetaju, tad sam uzeo vestacke suze za sociva i bilo mi ok neko vreme a od tada mi smetala. Posle sam kupovao par puta i menjao razlicita al mi uvek pravilo probleme, obicno bi bilo ok npr par sati uz dosta kapi pa me grebalo i crvenelo oko a nekad bi bilo sto ih stavim kao da mi neko stavi ljutu papriku u oko a isao sam kod dr i rekli sve ok, dovoljno i suze oci al nesto ne valja. E sad imam neotvorenu jednu kutiju pa razmisljam da probam opet da nosim. Nego jel imao neko sliccnih problema? Videh onu reklamu za prokulin kapi i tecnost za ciscenje pa mi pade na pamet.

18. Ја знам да је рођак узимао нека спортска сочива која су иначе мекша од осталих. Јесфтинија су али се морају чешће мијењати, можда да видиш може ли ти то помоћи.

19. Јел продавао неко у скорије време преко Сити експреса?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.