Разноразно питање

1. Da bi potpunije zarasla, a i da izbjegneš rupturu na drugim, opterećenim dijelovima trbušnog zida. Dizanje trbušnjacima NE SMIJEŠ raditi nakon bilo koje operacije kičme ili na abdomenu, računajući i carski rez. Dakle, legneš na bok, noge preko kreveta i gurneš se rukama iz tog položaja u sjedeći. Nema na čemu.

2. Dizanje trbušnjacima NE SMIJEŠ raditi nakon bilo koje operacije kičme ili na abdomenu, računajući i carski rez.

Reko ti celtic da si čka.

3. Mali keru jedi govna.
    Slepčino raspala jebo te pandan

edit: gledo sam ti profeel izneverovo

4. Pandan ne jebe, bre.

5. Jack Harper
    Jesi popravijo mobilan?

Jesam đavola :)

Eeee, Keltike, eve me sad...
    Čekaj, još ne znamo da l' je crvuljak... što bi se izlagao operaciji ako nema razloga?

6. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2394#post_2898078
    Na sl. strani imaš i sliku...
    juče se stanje pogoršalo. skroz je belo. jedva nazirem slova i brojeve... jedva... slike su go kurac jer baš ništa ne vidim

7. Ma daj, Rajderu, nikad doktor-biznismen od tebe. Ako nešto ne treba operisati, koji kurac raja ide kod doktora?

8. hmmm, porazmisliću o tome...

elem, imaš PVT :)

9. Seoski travar je stručniji od vejva

10. E neću PVT, oću nekog javno obrukam ;-)
    EDIT: Rasni, dobro veče.

11. celtic
    E neću PVT, oću nekog javno obrukam ;-)

de, de... nisi taj tip ljudi...
    Mene boli potkožna strana condylus medialis tibiae... ne stalno, već pri nekim pokretima... uglavnom ekstenzije potkolenice i natkolenice (dok plivam).
    Šta li može biti?

12. Вејверу у редуе. Побиједио си.

13. Rajderu, skraćeni su ti semitendinosus i semimembranosus. Radi statičke vježbe za kvadriceps i gluteus. A dok plivaš...
    http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/218923/84238728.jpg

14. pitam čoveka, jebote! možda je ortoped...

15. celtic
    Rajderu, skraćeni su ti semitendinosus i semimembranosus. Radi statičke vježbe za kvadriceps i gluteus. A dok plivaš...

Ozb? a nisam do sada nikad imao problema...
    to otprilike i odgovara pripoju (direktne) tetive semimembranosusa.
    Semitendinosus je ispod i zajedno sa tetivama gracilisa i sartoriusa sačinjava onaj pes anserinus...

EDIT: Riho, blajvneš mi ga!

16. Nisam ortoped, nego fizioterapeut. Huljenje je porediti me sa doktorima.

17. Vejve idi radi klistir uticajnim ljudima na sajtu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.