Разноразно питање

1. ubiti i janpija i direktora

2. na svako pitanje koje sadrzi dobijanje para nazad odgovor je ne

3. šta ste počeli da preljevate sa KK partizan?

4. odakle potice ono 'najebaces ko zuti'?

5. od Hirošime i Nagasakija
    GARANT

6. ili je to vezano za jevreje
    u svakom slucaju u vezi drugog svetskog rata xd

7. Džingis Kan je to govorio tokom rata protiv Kine.

8. Malo pošto su Japanci poraženi kod Okinave, general Ajzenhauer imao je prepirku sa nekoliko senatora oko daljeg finansiranja rata i jednom od njih je poručio "najebaćeš ko žuti".
    Mislim, ne znam stvarno otkud, realno.

9. to su tarabići govorili Tomi
    al on bijo neveran

10. 1215. godine je razorio Peking, i posle je svima govorio da će najebati kao žuti.

11. makaronac,jel to kad je rekao dajte mi hiljadu srba i pokoricu ceo svet?

12. Murinjo je izjavio dajte mi 11 srba i osvojiću ligu evrope

13. tako je, i doveli mu srbe i oni ga ubili

14. Ne slažem se ni sa jednim mišljenjem na ovoj stranici. Može mi se.

15. А да сам којим случајем стигао да подигнем те паре, као што нисам, јер су у року од пар сати повукли са рачуна, да ли би имао обавезу да им вратим, чисто да знам у будуће, јер ваљда ће ти радити опет неки пренос пара па опет мени грешком уплатити?

16. ne moraš. Ako je prošao kliring, bole te kurac. Tvoja je dobra volja ako vratiš

17. mogao si da ih tužiš kako hoćeš.

18. Ima li ko link do snimka borbe Vase na KSW?

19. А шта је клиринг? Појма немам то са банком, отворио сам рачун само због неке уплате, и не користим га од тад, јер све што радим, радим за кеш на руке.

20. paz ovako. Banke uglavnom ne uplaćuju te tako iznose u sekundi jer bi to bilo previše posla nego npr. ti uplatiš u 7:00 3000din na neki račun. Uplatiš ti i još milion sličnih degena. Kupe se uplate. To se sve dešava do nekih 9:00 a zatim banke počnu da nakucavaju brojke na računima. TO ti je ono što kažu "PROŠLA UPLATA".
    Kad prođe kliring, pare su t v o j e a ti se češi sad po glavi jer si budala. hahaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.