Разноразно питање

1. Фала Армине, љуби те твој брат у курац!

Џерико, АП ЈОРС!

2. Neka te sad, neka, a meni ces na ramenu plakati kad jaja ofarbas u plavo, umesto da ih izblajhas.

3. Хахаха, како ти увек провалиш за шта ће ми нешто? МРш! :)

4. Dankane, pošto vidim da šalješ intimne poljupce za ovakve informacije, evo ti original:
    http://www.amazon.com/Reckitts-Blue-Laundry-Bluing-Tablets/dp/B003IWUNJU

5. Адвокате, прво хвала и теби, добар си другар. А друго... Прочитај мало боље целу реченицу у којој сам како ти кажеш "дао интимни пољубац", па се насмеј :). Ако се не варам, дефинисао сам тај израз пре шурнес година.

6. Uf, bre... Brži prsti od pameti... Dobra!!!

7. Ево ти обичан од мене :*

8. Dankan Gejlord Ferguson

9. celt
    Dankan Gejlord Ferguson

:*

10. Upoznao sam lika kome je pravo srednje ime Gejlord. Nije gejlord.

11. Гледо сам и ја Фокерове, Келте.

12. Ne, ovo u RL. To ime je bilo poprilicno popularno pre, nesto kao Bogorad bi se prevelo :)
    Danas dobijaju jadnici po dedama da im se smeju kad odu na sud ili se vencavaju.

13. Дојаја :). Оћу и ја да променим овде име. Да будем Гејлорд Данкан. Или Гејлорд Фергусон. Кул ми је то. Кад могу ови са Тарзаније да отворе тему где се хвале да су Гејлордови, могу и ја да будем то на матичном сајту.

14. Ja hteo da promenim u Čokoladni Panda, pa mi bilo malo glupo.

15. Хахахах, Брус :). Добро је што ниси, јер није мало глупо :)

16. zašto se meni ne odabire sadržaj, fali mi do krune!?! hoću i ja da budem sajtovski peder, bez jebanja

17. Хахахах, Брус :). Добро је што ниси, јер није мало глупо :)

Tako sam i ja skontao, ali mi nešto bilo do zajebancije, mrtvo bilo na sajtu :)

Riha, šta ti fali? Reakcija opet ili defka?

18. ovaj put rekacija, neće agilni da hasa toblerone.

19. ПРЕЉЕП панда. Брусе, одабери човеку нешто, а мени одговори зашто ја немам ниједну одабрану реакцију? Пет година сам на сајту, јебо вас бог!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.