Адвокате, прво хвала и теби, добар си другар. А друго... Прочитај мало боље целу реченицу у којој сам како ти кажеш "дао интимни пољубац", па се насмеј :). Ако се не варам, дефинисао сам тај израз пре шурнес година.
Ne, ovo u RL. To ime je bilo poprilicno popularno pre, nesto kao Bogorad bi se prevelo :)
Danas dobijaju jadnici po dedama da im se smeju kad odu na sud ili se vencavaju.
Дојаја :). Оћу и ја да променим овде име. Да будем Гејлорд Данкан. Или Гејлорд Фергусон. Кул ми је то. Кад могу ови са Тарзаније да отворе тему где се хвале да су Гејлордови, могу и ја да будем то на матичном сајту.
Фала Армине, љуби те твој брат у курац!
Џерико, АП ЈОРС!
Neka te sad, neka, a meni ces na ramenu plakati kad jaja ofarbas u plavo, umesto da ih izblajhas.
Хахаха, како ти увек провалиш за шта ће ми нешто? МРш! :)
Dankane, pošto vidim da šalješ intimne poljupce za ovakve informacije, evo ti original:
http://www.amazon.com/Reckitts-Blue-Laundry-Bluing-Tablets/dp/B003IWUNJU
Адвокате, прво хвала и теби, добар си другар. А друго... Прочитај мало боље целу реченицу у којој сам како ти кажеш "дао интимни пољубац", па се насмеј :). Ако се не варам, дефинисао сам тај израз пре шурнес година.
Uf, bre... Brži prsti od pameti... Dobra!!!
Ево ти обичан од мене :*
Dankan Gejlord Ferguson
Dankan Gejlord Ferguson
:*
Upoznao sam lika kome je pravo srednje ime Gejlord. Nije gejlord.
Гледо сам и ја Фокерове, Келте.
Ne, ovo u RL. To ime je bilo poprilicno popularno pre, nesto kao Bogorad bi se prevelo :)
Danas dobijaju jadnici po dedama da im se smeju kad odu na sud ili se vencavaju.
Дојаја :). Оћу и ја да променим овде име. Да будем Гејлорд Данкан. Или Гејлорд Фергусон. Кул ми је то. Кад могу ови са Тарзаније да отворе тему где се хвале да су Гејлордови, могу и ја да будем то на матичном сајту.
Ja hteo da promenim u Čokoladni Panda, pa mi bilo malo glupo.
Хахахах, Брус :). Добро је што ниси, јер није мало глупо :)
zašto se meni ne odabire sadržaj, fali mi do krune!?! hoću i ja da budem sajtovski peder, bez jebanja
Tako sam i ja skontao, ali mi nešto bilo do zajebancije, mrtvo bilo na sajtu :)
Riha, šta ti fali? Reakcija opet ili defka?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4ZawmnNtXAM0R-P9a5RTne7lbeON8SSg25JIkvNt_jzhMPqqiIVnadwE
ovaj put rekacija, neće agilni da hasa toblerone.
ПРЕЉЕП панда. Брусе, одабери човеку нешто, а мени одговори зашто ја немам ниједну одабрану реакцију? Пет година сам на сајту, јебо вас бог!