ZEMLJE POTPISNICE SPORAZUMA U KOJIMA VIŠE NIJE OBAVEZNO POSEDOVANJE ZELENE KARTE SU: Austrija, Bugarska, Belgija, Češka Republika, Kipar, Nemačka, Danska, Španija, Estonija, Francuska, Finska, Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske (uključiv Kanalska ostrva i ostrvo Man), Grčka, Mađarska, Italija, Irska, Luksemburg, Litvanija, Letonija, Malta, Holandija, Portugalija, Poljska, Rumunija, Švedska, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Švajcarska (uključiv Lihtenštajn), Andora, Norveška i Island.
Boze kako jedete govna
To je strasno
Al dobro vadite sta ocete na granicama
Mozete I papir o sedimentaciji
I uverenje o primanju vakcine protiv besnila
E to rađ, sećam se davno da sam baš na taj sajt naleteo, al htedoh sigurica da potvrdim. Hahahah sad kad je komadić pomenuo pasoš, ortak krenuo za bosnu, na grani skonta da je zaboravio pasoš kući, a lična mu istekla pre godinu i jače loool tako da hvala svakako na savetu da ponesem pasoš!!!
Pa ne treba nista cim god isao
Pa i da ti zapne zeleni karton izvadićeš ga na granici
Sojin komadic tata plaća sve račune
A jel treba za Rumuniju? A za Bosnu?
Makaronac ti radi to završiće ti bez problema ;)
Treba da idem za makedoniju i bosnu ovih dana, kakav je stav sojinog komadića, samo pasoš i teraj ko im jebe mater?
Boze kako jedete govna
To je strasno
Al dobro vadite sta ocete na granicama
Mozete I papir o sedimentaciji
I uverenje o primanju vakcine protiv besnila
Je l' se ti inače trudiš da budeš degenerik ovih dana ili ti je to normalno stanje?
tebi svako na ovom forumu jede govna mogla bi da ga ne posecujes onda toliko i glumis deku strumfa koji ce reci svima e nije tako vec cu ti ja reci
Sojin komadić vadi bilet kad ide preko ha ha ha
E to rađ, sećam se davno da sam baš na taj sajt naleteo, al htedoh sigurica da potvrdim. Hahahah sad kad je komadić pomenuo pasoš, ortak krenuo za bosnu, na grani skonta da je zaboravio pasoš kući, a lična mu istekla pre godinu i jače loool tako da hvala svakako na savetu da ponesem pasoš!!!
Ma budite ljubazni pa mi posisajte kurac
xD
i šta bi na kraju, jel treba zeleni karton za bosnu, zvao me Makaronac na petnes godina diplomiranja, pa da se pripremim xD
Za bosnu ti treba sekira
Opa
Makaroncu se ovo nece dopasti
Ne znam sto
Prakticno je poneti sekiru kad ides u bosnu
U mokrom vuk pojeo pet ovaca coveku u dvoristu
Jbm li ga
Ja bez sekire bas ne bih isla
Nije ni cula za zeleni karton niti je ikad autom kao vozac presla granicu ali bitno da napise da to ne treba
ja ovaj put planiram da idem bez ovaca, valjda mogu onda bez sekire
Pa ne znam
Kad nema ovaca
I covek je dobar
Ja bih ponela sekiru