Da li je otvoren prelaz Jarinje sa Kosovom?
Gledam rute na gugl mapama i redovno mi odbacuje rutu Raška-Jarinje a upućuje na neke leve putanje gde dobijam duži put.
Autom u Hrvatsku može li se bez ikakvih zelenih kartona i to? Treba do Iloka da odem, pa ne bih da me vraćaju. Koliko vidim na netu, ništa ne treba još uvek, ali iz prve ruke bih odgovor ako je neko išao skoro.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pa mozes samo je pitanje da li je dozvoljeno :D
Ako imam srbijansku dozvolu i zabranu voznje mesec dana, da li to vazi samo za Srbiju ili mogu da vozim po nekim vukojebinama tipa po bosni?
Apsolutno zabrana vožnje.
ај дајте онај видео кад лик пребије лика и скаче му 5 мин по глави и пребије његову рибу
https://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/145430/medium_20180109_170833.png
не зајебавај се битна је ствар
Шалим се није досадно ми
da li 7days kroisant snima najgluplje reklame od abatela pa do vremena?
Абател је ипак...
Је л' раде МУП-овци у Љермонтовој суботом?
Mogu li da vozim auto registrovano u Srbiji sa Bih vozačkom dozvolom?
Možeš, samo praviš carinski prekršaj.
Ima neko ideju sto je sajt bio offline
Казан креће са бановањем ових минусара,
Da li je otvoren prelaz Jarinje sa Kosovom?
Gledam rute na gugl mapama i redovno mi odbacuje rutu Raška-Jarinje a upućuje na neke leve putanje gde dobijam duži put.
Autom u Hrvatsku može li se bez ikakvih zelenih kartona i to? Treba do Iloka da odem, pa ne bih da me vraćaju. Koliko vidim na netu, ništa ne treba još uvek, ali iz prve ruke bih odgovor ako je neko išao skoro.
Treba ti pasos
Kakvi zeleni kartoni picke materine
ne treba ti zeljen karton za HR, garantujem krvlju i mesom, bio je moj ćale pre par nedelja
Sojin komadiću, idu ljudi nekad i kolima u inostranstvo(mada vegani retko kad poseduju sopstveni auto XDD)
ovo ti je to
-.-
Hahaah