Разноразно питање

1. Gde su pare??

:zvižduće:

2. A ako namažeš obe, jel se onda koleba pa ostane da lebdi?

3. Али ја нисам намазао ни једну страну него сам ненамазанау страну обележио као намазан, држао лебац у руци и испустио га, као кренуо да загризем па ми испало (што је немогуће, ништа још није побегло од мог стомака).

Качио сам сисе јер сисе треба качити, увек и свуда, и качићу сисе, увек. Сисе победнице свега, кад ниси у праву извадиш слику добрих сиса и одмах је твој аргумент победио. Дакле сисе увек сисе, само то, само то, и ништа више.

4. To s lebom je urbana legenda. Posledica je toga što se lebac pre pada u 85% slučajeva nalazi iznad stola i to na visini idealnoj za okret od 180ˇ. Neko je verovatno radio statistički eksperiment na tu temu, i s obzirom da odavno ništa nije jebao, što objašnjava i zašto se uopšte zanimao time, odlučio je da se zabavi time što će novouočenu zakonitost da plasira na matematičkim forumima i gleda kako se kolju. Mnogo zabavnija varijanta nego da ubacuje semenke u pepeljaru dok kroz tanke zidove sluša kako se oni u stanu pored njega prcaju.

Ono sa mazanjem leba s obe strane ne bi radilo jer ne radi ni kad sam sebe dižeš za kragnu. Ovo, međutim, obećava:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Buttered_cat.png

5. Оће л неко у Атеље 212 ноћас у 8, представа "Лепотица Линејна", имам пар карата вишка, па се јавите ако сте у том фазончићу.

6. Je l' skapirao još neko da je ELEK UHAPŠEN?!

Na optuženičkoj klupi za "filmsku pljačku" se osim Petrovića i Kurila, nalaze i Milan Mrvić, Novica Elek, Ivan Jurek, Bogdan Restović, Miloš Marković, Petar Obradović, Boris Polić, Nenad Grčić, Senad Denaija i Aleksandar Bulajić.

Novica Elek

Jebote...

7. Imam vajerles u ćeliji, do jaja mi je.

8. Ako su u pravu vegetarijanci kad kažu da čovek anatomski nije mesožder već biljojed, da li to znači da bi gladna krava teoretski mogla da napadne i pojede nekoga?

9. Imam vajerles u ćeliji, do jaja mi je.

Ufff, to mi je drago da čujem a i da vidim.

Ako su u pravu vegetarijanci kad kažu da čovek anatomski nije mesožder već biljojed, da li to znači da bi gladna krava teoretski mogla da napadne i pojede nekoga?

Ne.

10. Medatori, braćo, kad će disciplina kao na drugim forumima?

Tema:
    Gde naći u Srbiji ovakvu praćku?

op
    Pro Diablo II:
    http://barnettcrossbows.com/mm/thumb/194x125_prodiablo2.jpg

1
    Fine igrachkice.
    Za shta tje ti?
    I ti muchish muku sa golubovima?
    :D

2
    ima toga u pordavnicam lovacke opreme, ali ovakve fancy nisam vidjao.
    znas da time mozes ubiti coveka ?
    da li je potrebna neka dozvola za posedovanje?

3
    @2:
    Znas li ti da viljuskom mozes ubiti coveka?
    Da li je potrebna dozvola za posedovanje?

op
    Dozvola nije potrebna. Treba mi za cvorke. Pojedose svaku vocku...

mod
    @op: jedini razlog zasto ti nisam obrisao celu temu je jer si stari clan. Ali stvarno nema smisla sto trazis ovde nacin kako da ubijas zivotinje, bez obzira na razlog i bez obzira koja je zivotinja u pitanju.
    Sorry, ali ide lock

11. ако се не варам, то је тзв. бугарска праћка. и мислим да кошта 50е, ал' нисам сигуран да ови (које ја знам) продају исту такву. све у свему, ова кошта дакле мало више, уместо камења за муницију користи металне (мислим челичне, ал' јебемга) куглице, има овај држач за руку, и мо'ш да убијеш албатроса са њом, а не чворка, ллоло

12. Šta si ti ovde, u stvari, pitao? Ako ti je do ubijanja čvoraka kupi flober, on je legalniji i precizniji od praćke, ako ti je do zaključavanja teme - ovo je raznorazno pitanje, takoreći spem tema, a ako se samo hvališ kako imaš voćke onda je to na onoj drugoj temi. Daj malo glagola u ovoj konverzaciji, ubiše ovolike imenice...

13. Ma jok, nit sam ja pitao niti imam čvorke u voćnjaku... a ni voćnjak da budem iskren. Samo sam stavio transkript s drugog foruma da se vidi sta je disciplina i da bi trebalo iz svih rupa da nam curi od sreće što imamo 'vake ondulatore kak'e imamo. Živeli nam sto godina!

14. а тако...
    ЈЕБИ СЕ ОНДА. ЛОЛЛО

15. Имао сам сличну с Тајланда, ону пандурску, мало лошију од ове чини ми се. Имаш да купиш у Арми шопу, као и оловне кугле којима можеш да убијаш људе, мада камење је сасвим довољно за зезање. Прејака је, има прецизан домет на сигурно 60 метара, а непрецизан и на 100 и више, запиње од шаке до увета, убија, уништава...

16. Прејака је, има прецизан домет на сигурно 60 метара, а непрецизан и на 100 и више, запиње од шаке до увета, убија, уништава...

Imam valjda dve u podrumu, samo verovatno je odavno istrulela guma pa bi trebalo da se nabavi druga. Mnogo dobra stvar, eee a kad se setim kako sam ih kao klinja deljao, za lepe rašlje mogao si da dobiješ kalem najlona za pecanje, bar deset udica i durdubak, bilo na ceni.

@aleksandar: Jel ako samo da podjebavam, ostalo mi pola pilule?
    ... jebote, da mi je padao dinar s neba kad god pročitam ovo među definicijama.

17. То и мени пропала гума, ал сацам се испримо опет :) нашо сам има да се купи, само не могу да нађем ћку де ми је
    http://armyshoponline.com/prodavnica/index.php?cPath=50_73

18. Smarko idi na http://www.midomi.com/, pusti pesmu, mikrofon ispred zvucnika i ima da nadje 100%

19. Баш сам размишљао како бјеше оно налажење, а онда сам се сјетио да немам микрофон :))
    Али узећу сјутра од друга камеру са микрофоном :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.