Разноразно питање

1. I ogroman lobi postoji protiv roakutana....Može da ima posledice, znam jednog dečka koji nije mogao da ga pije jer je dobijao gušenje od njega, al on je uglavnom sav bolešljiv. A inače nema šta ne izmišljaju za njega, bukvalno ako uzmeš da ga piješ dete će da ti se rodi sa dve glave...
    i ja sam ga pio 6 meseci, isto sam bio dosta problematičan sa licem, a sad hvala bogu već par godina samo po nekad izađe neka potkožna i to je to.

Taj rad, meni govorili sjebaćeš jetru, umrećeš u mukama, nećeš moći da imaš decu... debili jedni.

2. Kris, daj baci profil fejza na PVT.

EDIT: Dobijo.
    Moras ti da obrises ono.

3. 1. zato što mi je neko hakov'o nalog, promenio mejl i širfru i onda ne mogu da ga koristim :

То су ти људи што стављају шифру ''кристина1992'' и сл.

2. zato što me mrzi da pravim drugi nalog, pa sam uzela petrov, on ionako već dve godine nije na sajtu.

Уништаваш Пиров лик и дело... :/

4. Уништаваш Пиров лик и дело... :/

5. 1. zato što mi je neko hakov'o nalog, promenio mejl i širfru i onda ne mogu da ga koristim :/

Što ne zamoliš kaizena da ti kaže šifru i mejl?

6. Dal bi jeli govna i zasto ne?

7. Zasto ne? Zato sto mi ne bi dali pare. Ako bi dali neku kintu, pojeo bih. Sta ces, student, dosta i to govno da se pojede.

8. LP, kada tako postaviš pitanje, praviš ga retoričkim (isključuješ odgovor da), nije da sam iz te grupe...

9. zato što ne zna šifru i mrzi ga da se bakće i menja mejl, jednostavno :)

džimi, murš.

10. Modovi što neće reakciju da mi pusti sunce mu poljubim. Već dva puta pokušavam da je postavim.

11. Gde beše onaj forum i kako se zove, gde se razmenjuju ideje za defke?

12. Šta je bilo s reakcijama? Jesam li u pravu ako mislim da je kajzi pustio da ih pravi žgadija?

13. U jednu ruku jesi...

14. Neću se igrati, znalo me je tamo štošta nasmijati... :/

15. Реакције су постале жиљаве као постери, на колико је смањен минимум поена за прављене истих?

16. Zna li neko postoji li full verzija ove pesme ?

http://www.youtube.com/watch?v=l0IPiOta2UI
    Ово је све што нађох... Бај д веј, ово је болесно. :Р

Реакције су постале жиљаве као постери, на колико је смањен минимум поена за прављене истих?

Ваљда нула. лололо

17. http://www.foxoglasi.com/slike_oglasa/2184105724cdfd36dce1b5.jpg

Za sta sluzi ovo?
    Vidim da sve neki sportisti je nose.
    Da li valja necemu?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.