Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znaci ja sad uplatim ktitora i mogu da obrisem sta hocu?
I odabrane?
Ne bih brisao , samo pitam.
Brate moj Rosoneri ta definicija je obrisana sa razlogom zato što samo modovi brišu a ne ktitori... Ktitori mogu da se ubrišu :D
Ne bre, možeš SVOJE da brišeš, tuđe jok.
LOL-ov ktitor je legenda definitivno :D
Mene je još žao što nije otišla u odabrane... :(
a imala je potencijala...
Dimenzije grobljanske rake. Koje su?
Славко, зависи од величине човека контам. Само ти си још млад, где си поранио? :)
Имам и ја питање: Да ли је сајт радио јуче, ноћас тачније? Зато што мени није хтео да очита.
Није радио.
Питање за модераторе. Да ли имате опцију БАН кад кликнете на Каизенов профил? ЏониБК ми даде идеју, па рек'о да приупитам лололо
Nažalost ne. :)
Аааа, добро, добро... Помислих да није мислио на то :).
Ko ima najvise postova na forumu?
staklena ima oko 11000.
Ресервиор има тринес иљада. Па ти види.
Предражињо има 23000
Предражињо има највише ...
Елем, одбанујте БојанБојанБојан - истеко му бан.
Zašto se u šuteve u okvir gola ne računaju stative i prečke, kada je to očigledno okvir gola?
I zašto Aleksandra zovu Saša ili Sale?
Александра - Алекс - Сале
Ne kapiram, oduvek me je nerviralo, i pobio sam se jednom zbog toga lol...
Ko ima najvise postova na forumu?
staklena ima oko 11000.
Jeste, ajde, javno me blamiraj. :)