хахахаххаха, јесте нормални? :)) нисам трудна бре, озбиљно ми треба апетит.
постаћу анорексична, а ви се зајебавате овде :/
Смаре, осећам глад, али не једе ми се ништа, немам апетит
Anoreksija :)
Pa uzimaj malo po malo.
Iako ne mozes nateraj samu sebe na silu..
Ako BAS NISTA nisi jela, uzmi pojedi neko voce npr..
Bar nesto da uneses u sebe.
Champy
Čekaj, Skočko, ti ljiljane smatraš provokacijom?
Brate, zna se šta je ta zastava, zna se kada je korištena, zna se ko ju je nosio, zna se šta se poručuje njom. Nemoj samo od Kulina i Tvrtka počinjati, pošto oni nemaju veze sa kačenjem tih ljiljana po Bilinom polju.
Kupi Beviplex, kompleks B vitamina, on valjda utiče na povećanje apetita, između ostalog, a dobar je i za imunitet, ja ga pijem trenutno... I ovo što Sale kaže, probaj da jedeš pomalo, makar i na silu...
Ja kako znam, a znam, ta zastava Bosne je postojala i prije građanskog rata. I nemoj, molim te, da me učiš historiji moje zemlje, znam je bolje od tebe, sigurno.
Ova zastava je patriotska, a ne provokatorska. Dakle, sa njom se iskazuje ljubav prema domovini, a ne prcanje drugih država.
Ja sam jednom prilikom pio kreatin monohidrat i brale mogao sam da pojedem vola za doručak, krme za ručak i tiranosaurusa za večeru. Tako da ono pucaj se nekom hemijom, pa ćeš početi da jedeš.
A Čampi il Fenomeno, baciš malo uglja i samo žera ostane. ololol
постаћу анорексична, а ви се зајебавате овде :/
Смаре, осећам глад, али не једе ми се ништа, немам апетит
Anoreksija :)
Pa uzimaj malo po malo.
Iako ne mozes nateraj samu sebe na silu..
Ako BAS NISTA nisi jela, uzmi pojedi neko voce npr..
Bar nesto da uneses u sebe.
Pusti njih, ipak ti slušaj mene, ja imam dve ćerke, a nemam ni strije niti su mi sise porasle zbog toga!
Toliko toga imam da te posavetujem, dete...
Nato podoji nas ololo
Toliko toga imam da te posavetujem, dete...
HAHAHAHA
перверзњаку! нећеш јебати, чак ни оне анорексичне!
пробај са дебелима, лололо
sigurno si onaj šaljićev melem koristio, kurde?čula sam da je najbolji...
ako je trudna, steta stvarno, imala je potencijala....
па једем по мало све, али мршавим све више. изгубила сам навику да једем, једем једном, некад двапут дневно
Čekaj, Skočko, ti ljiljane smatraš provokacijom?
Brate, zna se šta je ta zastava, zna se kada je korištena, zna se ko ju je nosio, zna se šta se poručuje njom. Nemoj samo od Kulina i Tvrtka počinjati, pošto oni nemaju veze sa kačenjem tih ljiljana po Bilinom polju.
i nemoj da se odričeš seksa, nato, to su zablude...tamo pred porođaj samo umereno...stimuliše kontrakcije i dobro je za živce....
Eh...duga je to priča, ali da kažem samo to da od prirodnih stvari nema ništa bolje u trudnoći koja zadesi tako mladu devojku...
пробај са дебелима, лололо
Si ga izvalio molim te? ej samo ga gledam, sramota bre lolololo
I Sale nećeš jebati! lolo
Kupi Beviplex, kompleks B vitamina, on valjda utiče na povećanje apetita, između ostalog, a dobar je i za imunitet, ja ga pijem trenutno... I ovo što Sale kaže, probaj da jedeš pomalo, makar i na silu...
Ja kako znam, a znam, ta zastava Bosne je postojala i prije građanskog rata. I nemoj, molim te, da me učiš historiji moje zemlje, znam je bolje od tebe, sigurno.
Ova zastava je patriotska, a ne provokatorska. Dakle, sa njom se iskazuje ljubav prema domovini, a ne prcanje drugih država.
Jedi bez leba.
Хвала форгет, покуповаћу то, биће добро ваљда :)
Jbt, pola Vukajlije je trudno!
ahahahahahhaaa
хахааха, елек, будало
Ja sam jednom prilikom pio kreatin monohidrat i brale mogao sam da pojedem vola za doručak, krme za ručak i tiranosaurusa za večeru. Tako da ono pucaj se nekom hemijom, pa ćeš početi da jedeš.
A Čampi il Fenomeno, baciš malo uglja i samo žera ostane. ololol