Разноразно питање

1. Gasim svetla, budite dobri.

2. Čampi, burazeru, boli me kurac i za ljiljane i za Kotromaniće, razumiješ, isprovocirao si me ovom rečenicom

nego što ja volim svoju zemlju, koja sada pred sobom ima važne kvalifikacije koji su velika promocija Bosne i Hercegovine,

očito aludirajući na sportske manifestacije koje se odigravaju širom ove lijepe zemlje a na kojima se takođe odigravaju neviđena divljaštva jednog dijela 'navijača' koji, isticanjem ovih ratnih obilježja (što ova zastava jeste, nije to tako davno bilo da se može osporavati), otvoreno propagiraju jedno sumorno doba ove napaćene zemlje i tako otvoreno provociraju.

Razumeš? Ne, opet ćeš ti o Tvrtku I Kotromaniću i počećeš da me ubijeđuješ da ti ljiljani uopšte nemaju veze sa ratom već, eto, navijačima se sviđa heraldika i tako možemo u nedogled.....

3. ja sam koristio Šaljićev melem, strava skida ožiljke, garantujem iskustvom. I još zahteva da se masira kružnim pokretima duže od deset minuta - dakle ko stvoren za sise...

4. Evo mogu ja da masiram trudnicu, nije problem.

5. Elek nećeš jebati!

6. Ja mogu i da gledam samo.

7. Nači, palac na centar i dlan vrtiš u krug :)

8. Skočko, predrasuda je jebena stvar, mogu ti reći. Ja kao Bošnjak, musliman, oni toliko osporavani ljudi koji se smatraju bagrom kod pojedinaca, mogu ti reći da, pa sigurno, u 80% slučajeva ova zastava, tzv. "ljiljanka" nije sredstvo provokacije. Garantujem ti to. Znam masu ljudi koji imaju ljiljanku (ja nemam, imam zastavu BiH, ovu sadašnju), a uopšte to ne smatraju "ratnom zastavom", nego "zastavom Bosne"...

Ne znam gdje ti živiš i odakle si, ali u mom kraju, grad Gradačac, ova zastava je zastava miroljubive Bosne, a ne ratne Bosne. Nema smisla, stvarno, da nastavljamo dalje diskusiju. Evo samo da ti kažem ovo što Ciklon reče.
    Ja fakat nemam namjeru da nekog provociram, stavio sam ovaj grb zato što mi je gušt, što sam patriota, a ne provokator. I ti ako mene smatraš nacionalistom, kao što me Buksna smatra i ovaj Vesli, slobodno, to je vaše mišljenje.
    Ja sam na Vukajliji skoro dvije godine, nikada nisam ostavio nijedan komentar u kojem vrijeđam neki narod ili naciju. Ovdje sam isključivo radi zabave i ubijanja vremena, imam klapu ljudi koje pratim i zbog kojih sam napisao preko 400 definicija. Dakle, moja satisfakcija nije u pisanju nebuloza u vezi nacionalizma, nego u druženju sa normalnim ljudima koji su odavno zaboravili ratne devedesete.

Mogu ti reći da si me prvo isprovocirao tom izjavom da sam dio te bagre, a onda sam se, da iskren budem, malo sjebo, rastužio, takoreći. Ja sam član socijal-demokratske partije, dakle okorjeli borac protiv nacionalizma, pa mi sad ovakve uvrede veoma smetaju.... Stekao si pogrešan dojam o meni kao osobi.
    Uzdravlje, jaro, nemoj šta haterit.

9. Aj ne zahebavaj Čampi matere ti, nije valjda da padaš na trolovske provokacije... ako te ne proziva nijedan moderator št se hvataš u kolo.

10. Ljudi neću ja njoj da držim predavanje iz fizike nego da je drpam za sise lolo

11. Realno, da te proziva moderator pa da se i nerviraš, ko jebe obične autore.

12. Dobijem osip, Bruce :)
    A i nema meni razlike između moderatora i običnog autora, čovjek je čovjek.

Evo prestajem sa pričom ovdje.

13. Interesuje me kako se na engleskom jeziku kaže bosanac, a kako bošnjak?

14. Realno, da te proziva moderator pa da se i nerviraš, ko jebe obične autore.

E jebiga, Man. Ti možeš da prozivaš koga hoćeš i da dobiješ neki mali ili nikakav ban, ja bi bio najveća pička na svetu kad bi nekog prozivao iz zajebancije...

15. Interesuje me kako se na engleskom jeziku kaže bosanac, a kako bošnjak?

Bosnian i Bosniak.

16. Bosnian i Bosniak

Znači, nema skoro nikakve razlike?

EDIT: Hvala!

17. Razlika je što je Bošnjak musliman iz Bosne, a Bosanac može biti bilo koji stanovnik Bosne, nebitno koje vjere.
    To je ta čuvena multinacionalna Beha: Bošnjaci, Srbi i Hrvati.

Nego, da skenem malo s teme o Bosni, da vas pitam nešto. Je li imao neko od vas upalu pluća?

18. Je li imao neko od vas upalu pluća?

Ja nisam, al' sam jednom imao Yugo45, što je isto mnogo zajebano. :-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.