Разноразно питање

1. Ako iščitaš poslednje 3 strane na onoj temi sa fotografijama, biće ti jasno :)

2. Jebote, da l' sam tol'ku pometnju napravio?

3. Ja procitao, i nista mi nije jasno. Koliko sam ja skapirao, covek dobio neki pp, i poceo da se izvinjava, trt mrt. Glupost. Minus.

4. чиме ти је претио онај печалбар?

5. Veverica hteo da jebe, Celt upao i sprečio ga lolo

6. jes mrzim ove insajderske fore koje svi kontaju osim mene.

7. Nisu insajDerske nego insajTerske. He he.

8. kako da mi vukajlija bude ko fejzbuh, na engleskom? lolčić

9. Desni klik, translate to English.

10. Mancestere, ti stvarno pedercina. Aj roze patike i da razumem,al ova gej pozadina koju si pritom sam kreirao...

11. Ni meni nisu rekli sta je veverica zasrala. Hocu da znam!!!1 Hocu i ja da se smejem!!1

12. Drogirana Veverica je kako sam ja ukapirao, teo da jebe iz zajebancije preko foruma neku autorku za koju se ispostavilo da se ova jebe s Keltom u reali ili virtreali pojma neam. to vam je suština, sad mrš na posao!

13. Ово што Манијак каже. Папете, имаш пвт.

14. Nisam ja namestio ovo, a ne znam gde se menja.

15. Manchester, you really pedercina. Aj pink shoes and understand, but the gay background that you've created while ...

hahahahahahhahaha idi u kurac sa ovim translate to english hahahahahhahahahahahhahahahahah

16. Radjard Kuplung je Rudyard Transmission. Dafak.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.