Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hvala, to mi je trebalo.
Нема на чему.
Ај само нек неки мод потврди или демантује...
Veverice, neš moderisati.
Вукосаве, целивај блудишу! :Д
Зашто се у називу албума ЕКВ-а " С' ветром у лице " налази апостроф после С, кад је то по правопису неисправно?
Jer su oni avangardni i alternativni.
Ja vam rekoh sta ce da bude zbog ovih muslimanskih na naslovnoj. JA PREDVIDJAM
kojije muslimanah?
Kizo, dobri čovječe, jes ti beše iz Zadra?
Zbog heroina
Ja sam iz Foče dragi prijatelju. A na Mruteru sam služio vojsku.
Ja sam iz Foče dragi prijatelju
КИЗО КОМШИЈА!
E super, prolazim kroz Foču za par dana, pa bi mi bilo drago da upoznam tako dobrog čovjeka.
Pozdravi svoju porodicu dobri čovječe! Trenutno sam na Plitvicama.
Ček, jebem vas usta. Nisam iz Foče.
E, ouvaj, jel se vama dešava da te sajt jebe na specifičan način? Čas prijavljen čas odjavljen. ZAŠTO SE OVO DEŠAVA DOBRIM LJUDIMA?
Igramo se skrivaća...
Шта је онај тачиметар на сатовима? Отприлике сам сконтао да мери брзину кретања и још нешто, ал' нумем енглески добро, па ми није баш најјасније.
Kizo, ma kad su bile u petak na naslovnoj one muslimanske ja rekoh ako padne server da ce biti bombaski napad pa se zajebavam sto danas jedno vreme nije radio sajt. VREME JE DA SE POMIRIMO, NIJE BITNO KO JE ODAKLE BITNO JE DASMO DOBRI LJUDI. POZDRAV ZA FOCU DOBRI LJUDI.
daj neka neko objasni kakvu je frku napravio veverica.
Pa nije fora da ti otkrijemo :)
pretpostavio sam :-)