Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Радјард Квачило. лололо
KAKO DUKLJUČIM TAJ TRANSLEJT?
Reče man utd, vidi prvi post na ovoj stranici
hahahah, do jaja!
hahaha do jaja se kaže HOT!
HAHAHAHAHAHAHAHHA UMRO SAM!
a sad prevedite ovo na ingliš što sam postovao, videćete:)
hahaha dupičku hahahahaha
EDIT: HAHAHAHHAHAHA čas prevede HOT čas "hahahah, the egg!"
hahahahahhahaha
Moram da vidim kako ce ovo da prevede. JA JEMEN !
Hahaha, do jaja!
Hahaha, the egg!
Hahahah, sad mi pise until eggs! Hahahahah.
Drugged Veverica ladno.
Malopre sam bio dragd skvirel, samo lepo napisano. :D
Што сте се одушевили?
Another in a series of nouns, which for unknown reasons just exudes sexual size. The translation of a very large male sexual organ. Needless to add adjectives, because when they say Paladin everything else is superfluous. Any relationship with the eponymous character from a game is random.
-The old man, I bet that Kevin Garnett has a Paladin.
The biggest muster in basketball. Your opponent is not only during the game proletao next to you who fast train, but in the end and took the ramp.
Matthias al-Wow and ujebao mix. What is it, went by burek, and returned with a banana?
Komirao sam se.
The word that has three meanings:
First Fish that live in the river.
2nd 1000 dinars (In rare case, euros, dollars ...).
third Jerk, dolt.
Give-Kevo catfish , goldfish performing.
-Son, what do you catfish ? Are you taking the pills from his grandfather drawers?
-Ma bre soma dinars kevo!
Well some say one nice, not that your slang!
Au.
ima li djevojaka da se lože na ožiljke kod muških?
Zavisi gde. Što pitaš?
zato što sam danas zaradio jubilarni 10.
Pa ti si bre izubivan skroz :)))