U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Presvisla. Jebiga, dešava se.
Juuuuu, bože, nisam imala pojma. Ja pročitala na nekoj defki komentar, reko' neko se zeza. Ček da vidim da l' ima nešto koliko je imala godina...
Imala je taman kol'ko treba...
Samo 56 godina? Ne piše od čega je umrla.
Od smrti...100%.
Od duge i teške bolesti.
Razložila se na alge.
ubio je Sidrasevic.
okacio decko sliku onu njenu, i puf, posle par dana ode zena, nema zene, dje je zena!
ili mozda Remzi. jer je dao gol dan prije njenog preminuca!
http://footballerslive.com/wp-content/uploads/2012/02/Beware-when-Aaron-Ramsey-Scores1.jpg
Ček, ček... Je l' vi to mene zajebajate? Je l' to Sidro popalio narod? Ček sad, je l' živa ili ne? xD
sidro okacio sliku dok je ziva bila. umrla je posle. bas umrla, pokopali je, na cetres dana idemo.
Aaaaaaaa! E, baš bedak. Ne znam zašto, al' me ta vest skenjala. Imala sam osećaj kao da će ona biti tu sa onim algama zauvek.
Ne mož' ona dumre bre, samo je nastavila život u drugačijem obliku.
100% je uzela oblik alge!
Ne znam kako je izgledala one reklame se nisu menjale deset godina, vidim i ta slika na Tviteru, šta li je ista ona sa reklame. Jebiga.
Sada su je već ubacili u turbo šlank. :)
учићемо о њој из биологије следеће године сигурно.
http://vukajlija.com/recnik/autori/154534
чији је овај лик дуплак? Добра дефка, и онда видех да је дупли
Pinkijev, inače ima sjajne definicije. da da
Nek' joj je vječna alga.
женбо женбо благи дан. шамотне алге
Imam jedan djoint kod sebe. PItanje za vas da li da ga sada ispusim ili da ga sutra podjelim sa ortakom? Ovo pitanje dolazi u domen hegelove filozofije sa dodacima iz nihilizma, a ja sam samo jedan navareni ETF-ovac.