Разноразно питање

1. Али али али ја жееееееелим _ кекекекекеке Добро бре, питах, не може, океј. Чак сам и био питом па сам питао уместо да само отворим и кренем, опуштено.

2. Za tu temu vam je dosta i PVT, pošto vas je samo dvojica koji to volite.
    Ko zna, na kraju se možda i uzmete...

3. Zašto bi uopšte neko želio da postuje svoje slike na internet? Ajde razumijem da ljudi to kače na Fejsbuk, ali dođeš na REČNIK SLENGA i kačiš svoje slike. Ajde bar da su smiješne ili zanimljive, ali kačenje slika a matura, ljetovanja i ćebovanja e to moj mozak ne može da razumije.

4. Uglavnom se većina poznaje, pa eto...nisam ni ja kapirao pre, dok se nisam i ja "okupio" jednom...

5. Курде чему та менструалност? Мало спрдње никога није убило а ако тебе нешто смара не значи да свакога смара.

6. Курде вечерас нема постера? :)

7. Ah da, na to zaboravih. To i ortačko plusiranje. Ja ih znam nekolko i s vremena na vrijeme pođem na piće s njima, u totalu ili pojedinačno, al mi opet nije baš sasvim jasno čemu sve to. Imam jednu teoriju, a ona glasi: ljudi koji imaju zabavan i ispunjen život se bave bezveznim i dosadnim stvarima da bi unijeli ravnotežu blagostanja i haosa. Ili to ili su te osobe naprosto dosadne. Al ne vjerujem da su, ne ne. :)

Mogu li ja da pravim posteres s tim njihovim slikama, okačili su ih na javno mjesto, a forum baš i nije toliko posećen pa da im pomognem da im slike vidi što veći broj ljudi...?

8. @дебели пацов

Jel' ti to probaš da vidiš koliko možeš da me lagano vređaš i na četu i ovde i koliko dugo mogu da te tolerišem?
    Više ne mogu, veruj mi...

9. Да хоћу да те вређам не бих околишао не брини, него много си надркан откако си почео константно да висиш на сајту и личиш на оног досадног комшију којем све смета, ако је то вређање онда бан одмах.

10. Zbog čega se podforum "igre na forumu" ne pojavljuje među poslednje aktivnim temama?

11. Zbog čega se podforum "igre na forumu" ne pojavljuje među poslednje aktivnim temama?

Zato što većina tema iz tog podforuma smaraju skoro ko teme iz foruma "predlozi za poboljšanje sajta"

12. da se ne bi spemovao dio sa poslednjim aktivnim temama. jesi vidio nazive tema odatle? mene to više liči na groblje zaključanih tema najmanje na igre.

13. jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?

14. Malopre sam tek primetio da postoji taj podforum, jebem li ga...

15. jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?

16. jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?

17. jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?

18. Otvaraj temu, da ne zvrji prazno.

19. jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.