Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
a možda je i dupli? ovi zadnji komentari pomalo liče na seljaka veseljaka. u pravu si, ko zna zašto je to tako.
Uzas makrone, goli uzas...dobro, ne goli, uzas u kapitalkama. Plusovao sam ovu tvoju, a verujem da je to iritirajuce kad napises defku i onda odaberu istu poentu, samo drugacije napisanu...jbg..
slažem se. ali, još je gore kada obrišeš definiciju jer je imala loš skor a poslije par dana neko napiše sa istim naslovom i istom poentom i sličnim tekstom pa tu odaberu. opušteno :)
A i za odabranu reakciju me danas na sličan fazon zeznuše. Baš me krenulo i lagano pizdim :)
Ma to te zajebava neki moderator
evo ga Remac, bježimo odavde...
Макарон, она је боља, ето зато је одабрана..
urotili se protiv tebe, pročitaju tvoje defke i onda traže po sajtu slične da ih odaberu, a namerno neće tvoje
Ali je novija što znači da je plagijat i naravno vi to brišete kao što uvijek radite.
Onda ću ja uzeti neku staru i na bolji način je napisati i ostaće živa... hoće kurac.
Evo Remca i Pezosa, begaj
http://i471.photobucket.com/albums/rr78/AlanJ32/icons/running.gif
Погрешно схваташ неке ствари.
Твоја као таква не заслужује да се нађе на насловној, ова заслужује. Лакше?
Нисам ни погледа' ко је одабра', сам оти кажем.
Ukradena ideja. Nađem i ja nečiju staru defku koja je slabo napisana i napisaću je na bolji način i sa boljim primjerom. I to neko radi ali mu ubrzo nađu original i obrišu mu defku ma kakva god bila.
Bezveze je to. Nema veze SMarko, nisi ti kriv.
Nek' si barem odgovorio ko čo'ek a ne ko neki modovi ovde.
Што се мене тиче ако можеш и ако боље дефинишеш нешто што је кул, тј неки израз, што да не...
Али не да пише
КУРАЦ - ОНО ЧИМЕ СЕ ЈЕБЕ
а ти напишеш дефку
КУРАЦ - ОНО ЧИМЕ ЈЕБЕШ ПИЧКЕ
него баш да је другачија и много боље написана
Modovi, modovi, sede nam u upravi lolololololo
brt makarone, jebaj ga, nije dovoljno isto da bi bilo obrisano, ali je dovoljno bolje da bi bilo odabrano..mani ga, lajf gouz on..hit d roud džek...let it bi..
Peri živio! :)
http://www.joyandfood.com/wp-content/uploads/2012/05/Beer-beer.jpg
Šta je kaizen čeprk'o pa više nema datuma, npr. registrovanja na sajt, nego piše "prije godinu" i sl.?
EDIT: nije bilo struje u vukojebini, pa nisam upućen.
stavis misa na to "pre godinu dana" i prikazaće ti se kad je stv. bilo...ali je glupo vako, pre je bilo bolje..
To je uvijek bilo.
Znači, kaizen ukin'o datum. Vidi se da radi na poboljšanju sajta.
Ei, zasto je stavljen katanac na vrata Ziljave stranke?
Jel u funkiciji vukajlija cs server?
Ц.