Ma neće, koj će kurjac ta tema... Nego, kolko kinte se gura modu za odabranu defku? A poster? Je l zavisi od toga koliko loš izbor imaš da ponudiš ili...?
Hehe, ja imam trenutno 1600 evra kod sebe. (Nisam buržuj nego sam mislio da ću da upadnem na samofinansiranje pa se čuvalo tokom četiri godine.) Što mu dođe taman za ovih moji 80 defki, plus šest defki gratis, da bi sve bile odabrane,mislim mora gratis na te pare.
Pa moram nečim da se pohvalim. :)
EDIT: Stivene cilj mi je da te prestignem po broju obrisanih. :)
Тако нешто сам и мислио. Зафаљујем.
vec vidim novu temu na koju ima da svi random postavljaju ovo pitanje.
pandorina je otvorena
E MUSAŠE I MENI I MENI ŠALIM SE NEĆU JA ZNAM KOLKO IMAM OTPRILIKE DOBRE TI PAPUČE KUL IDU UZ ODELO :*
Ако ће, оца ми јеби у пркно.
Ma neće, koj će kurjac ta tema... Nego, kolko kinte se gura modu za odabranu defku? A poster? Je l zavisi od toga koliko loš izbor imaš da ponudiš ili...?
Зависи и од тога, али неки стандард је 20 еура, а за постере и реакције се договарамо обично, спушти се мало цијена.
Ja trenutno imam 40e, znači li to da imam 2 odabrane defke?
mlato, moraš prvo da platiš i da pošalješ original uplatnice i tek se tad dobija. tako je makar bilo u moje vreme.. no sad skočila tarifa...
ahahahhha. Nikad ne bih platio, kad vide da valja neka odaberu.
Hehe, ja imam trenutno 1600 evra kod sebe. (Nisam buržuj nego sam mislio da ću da upadnem na samofinansiranje pa se čuvalo tokom četiri godine.) Što mu dođe taman za ovih moji 80 defki, plus šest defki gratis, da bi sve bile odabrane,mislim mora gratis na te pare.
ja biram za crvenu!
ja biram za crvenu!
Ti kreni sa odabirom, a biće para.
Не, то значи да имаш 40 еура.
Кад ја будем имао тих 40 еура од тебе, е онда ће значит' да имаш двије одабране дефке.
Ja imam kurčinu. Da li to znači da mogu da se trampim samo sa moderatorkama ?
Не, то не значи ништа док не установимо са ким волиш да се трампиш
Posalji mi na PVT adresu i termine kad nisi kuci.
Topolska 18.
Mene samo ponudiš sa nekoliko piva, a onda diskretno pitaš "A kako vi modovi birate te defke?" i to je to...
Ја питао Ремца пред окупљање у Новом Саду колико пива кошта одабрата. Он каже док се не усере. Ја реко' ставићу му рицинус. И заборавим да купим. :(