Разноразно питање

1. ima li ko iskustva sa limundom? kolko je sigurno ono ostavljanje broja tekućeg računa i tako te munje?

2. Pitanje za preldžije, majstore sa motorkama, šuamre i ine: da li neko poseduje ili zna da me uputi gde da nađem tablice za izračunavanje kubature (kubiciranje) oble građe?
    Aj, sad, junaci, pokažite se.

3. Imaš to u logaritamskim tablicama.

4. E, jebi ga, gde sad da nađem moje stare logaritamske tablice? Imao sam jedno izdanje iz 1948. godine, profa iz matematike se oblizivao kad ih je video. Sad moram da ih tražim. Hvala u svakom slučaju. Ako ipak neko ima u PDFu ili nešto slično, biću zahvalan.

5. ima li ko iskustva sa limundom? kolko je sigurno ono ostavljanje broja tekućeg računa i tako te munje?

nikako nemoj da ostavljaš broj žiro računa. ne daj bože, može neko da ti uplati nešto.

6. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1194#post_2149108

ако се не варам, то можеш да нађеш на грађевинском да купиш

Имам кући једну таблицу, четрес дина стара, још мој деда је користио. Фул таблица, писао је неки профа математике.

7. Hvala ljudi. Champy, probaću sa ovim, možda pomogne.

8. Ko beše autor one definicije Aca Ilić je brkati govnar?

9. Da ne otvaram temu bezveze...

Ne merem se izlogovati već danima. Ja klik na odjavu, a ono kurac, samo rifrešuje stranicu. Modulatori, kaj je za reći?

10. Cemu sluzi military acces na Medieval Total War-u?

11. То је да ти дозволе да твоја војска прелази преко њихове територије.

12. Селе, иди пријави то, има неких много чудних багова, почевши од чињенице да се ни ја не мерем одјавит', не могу да промијеним слику профила и имам јебених 65 пратиоца.

13. da i ja nešto priupitam moderatore, čini mi se da nešto u zadnje vrijeme sa postera često spada štikla, čas ga vidim u odabranima, čas ga nema. da li sam ja nešto utripovao ili je poslije ovog postera na engleskom bio odabran još jedan poster? ili sam ja nešto zabudalio?

14. Jebo mi Sendi mater, da mi jebo .. A ne može ni uragan ka čoek da udari neđe, ovi mu moraju posvetit jedno 50 stranica postera.. Ajde, dan bana za ove leba vam

15. Bio je jedan odabran pa mi je sugerisano da je plagijat nekoliko ranijih. Više ne odabirem postere jer se uvek zajebem.

16. Ma mora biti plagijat, 1000 postera je bilo danas .. Ne znam ni ima li orginala više :)

17. Ja obično i ne gledam postere pa mi je svaki nov - glup sam da ih skontam i onda sam sklon da preterano brišem. Ovaj mi bio smešan na prvi pogled, šteta samo što je bio smešan i ranije...

18. ma postroj svu tu đecu moderatorsku, liše Kurda, tebi su našli da kenjaju. što, oni ne griješe? vala, ne bih ga ja zainat micao iz odabranih. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.