Разноразно питање

1. Колко човек треба да буде глуп или шта већ да кад ураган погоди обалу Северне Америке то коментаришеш са - Бог им враћа?
    И што је најгоре, да стварно верујеш у то.

2. Па не треба бити много глуп, али оно... Неки просек вероватно. Дакле просечно глуп или просечно затуцан. Тако некако ја ценим.

3. И вероватно си у праву, нажалост.

4. Треба бити просечан Србин у адолесценцији. Је л' има нека тема на форуму о Калету Господару Времена?

5. Купио бих неку чудну животињу да узгајам. Нешто јефтино и слабо опасно. Нпр. неку малу змију, кукурузну змију, или оне неке шуштере. Шта ми препоручујете за почетак и шта је лако одржавати?

6. Не бих то, не свиђа ми се, и цена је мало већа. Већ бих неку змију или гекона, гуштера, како се већ зове.

7. Рецимо игуану или неког таквог. Али мене то не привлачи, не знам ко може да воли то.

8. E, drugar moj ima iguanu, ima svoj terarijum, ali je puštaju da slobodno šeta po kući i plaši sve žive. Jezivo izgleda.

9. pa jel može guarana da uradi nešto uopšte? jel opasna po ljude?

10. Сад сам нашао гуштера по имену ''брадата агама'', каже да није опасан и да је питом, хоће из руке да једе, ал' је око 30 евра.

11. Velika je iguana. Probaj sa onim malim gekonima.

12. Ne znam na kojoj temi da se obratim za ovo, ali voleo bih da se izbriše jedan komentar na mojoj definiciji ako je to moguće. Lako je uočiti koji. Hvala.
    http://vukajlija.com/povratna-vozna-karta-u-srbiji/613718

13. Rešeno Jankoviću... :-)

14. I zmije smaraju u suštini, prespavaju ceo dan. Zanimljive su samo kad jedu, kao kornjačice.

15. Мени је коментар покидо лололо
    Мислим да ти ово може помоћи.

16. Hvala Kurdu :) Hahaha čudno zvuči :D

17. Velika je iguana. Probaj sa onim malim gekonima.

Који би био добар за почетак? Пиктус гекон изгледа као добар избор, сад мало гуглујем. Мада ова брадата агама изгледа "дружељубиво", једино што је њена величина око 40цм, што ми не одговара.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.