Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
eneznam, al sam primetio i ja.
Mislim da je to neko obeležje neke akcije za borbu protiv side, ali nemoj te me držati za reč.
У знак поштоваља погинулим савезницима током Другог свјетског рата.
Аха, кул.
Nose i random likovi po ulici...
Обично сам виђао на фудбалским утакмицама.
Ovde ga nose skoro svi Englezi gastarbajteri...kapiram da je to zato što su stranci, pa da mu ga malo dadu po patriotizmu...
Ko što svaki naš gastarbajter ima brojanicu. :-)
Као у фазону... гдје су завезници гинули на тим пољима је после расло ово цвијеће.
То су украли нашу фору са косовским божурима.
Оптужујеш да је плагијат. Дај линк лоло
ПРЕНОСИ ЛИ КО СУТРА БАСКЕТ ЗВЕЗДА ОРЛЕАН ?
Колко ја знам, Еуроспорт је откупио права за пренос Еврокупа, а спомињао се и РТС.
зна ли неко шта се дешава са шешељом? у којој је фази суђење, када је следеће појављивање пред судом? али интересује ме озбиљан одговор, а не неке шарлатанске прогнозе за нашега воју.
Убили га масони, сад га држе у замрзивачу док им не затреба.
hahahahhah gde ovi govnari nas da prenose jebem im decu....
б92 ипак :Д
Zar nije utakmica u sredu?
јес у среду, ја све мислим да је данас уторак :)
Je l prod'o neko nekad nalog na Vukajliji?
ti kao da si bio banovan pola godine :)