Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ovo je da se čuva. zukuću!
razumije li se ko u internet provajdere?
sto?
mislim...to mi bio posao jedno pola godine u veratnetu.
'vako
treba da se preselim u stan koji nema net (a krade kablovsku, tako da to otpada).
e, treba da priključimo neki, al gazdarica je u avganistanu il tako nešto, i nema boga da potpiše ugovor i tako to, tako da treba nam nešto za šta nije potreban potpis gazdarice, a da svakako može 3-4 ljudi da koristi? znaš nekog takvog provajdera? (i da nisu oni stikovi telenor,vip i te fore)
jel gazdarici neko drugi tu? Mozda moze cerka/sin/muz da urade. Ako ne, onda jbga. Ili kradi od komsije ili vidi sa komsijama da oni uvedu WI-fi pa njima dajte pare da delite sifru.
ima nekog rođaka tu, kontam da bi možda on mogao da potpiše, al slaba je vajda..otići ću da ih pitam..
Ovo gore je neki pigmejski marmun, postoji jebo ga ćaćin ćaća jes lud
Gde se u novoj operi nalaze omiljeni youtube klipovi, tj. favorites? Uopšte nema dugme za to, nema ni inboxa, u njega mogu ući jedino kad ukucam youtube.com/inbox. TRažio sam odgovor na netu, al mi izbacuje samo neke gluposti. Jel zna neko od vas ko koristi novu operu?
Зашто се девојке ложе на Долфа Линдгрена јебо их ја?
Зашто се девојке ложе на Долфа Линдгрена јебо их ја?
U kom to univerzumu? :)
Ма свуда, ево например пре неки дан моја најбоља другарица каже некој тамо јел могуће да си опет гледала Рокија, а она каже па није то због Рокија него због Долфа Линдгрена... Јел то тако и у осталим универзумима?
U mom univerzumu on ni ne postoji. :)
Добар универзум вала.
Gde se u novoj operi nalaze omiljeni youtube klipovi, tj. favorites? Uopšte nema dugme za to, nema ni inboxa, u njega mogu ući jedino kad ukucam youtube.com/inbox. TRažio sam odgovor na netu, al mi izbacuje samo neke gluposti. Jel zna neko od vas ko koristi novu operu?
Da te pitam prvo ovo: kakve veze ima Opera (pregledač) sa Youtube-om (sajt) i njegovim inboksom??? Kao prvo, kada odeš na Youtube, prvo se loguješ. Kada se loguješ, u gornjem desnom uglu stoji tvoj avatar, kao i naziv tvog korisničkog imena. Klikom na korisničko ime ti se otvara padajući meni, gde je jedna od stavki i link ka tvom inboksu.
Takođe, u tom padajućem meniju imaš i link "video menager". Kada klikneš na njega, on te prebaci na stranu na kojoj se sa leve strane vide linkovi sa tvojim klipovima, omiljenim (favorites) i onima koji ti se sviđaju (lajkovanim).
Ne, nema. Ova moja opera se automatski apdejtovala i jutjub nije kao nekad, znam šta pričaš, tako je ranije izgledalo, sada ne, mogu i slikati, al svejedno nemaš novu operu, pa mi ne možeš pomoći.
Sad kad klikneš na svoj nick izađe ti mejl i ponuda da se pridružiš gugl plusu, to je sve, nema video menadžera, nema kanala, nema inboxa ni fejvorita.
EDIT: našao sam, evo kako. Moraš ući u podešavanja, pa tu naći inbox i video menadžer u okviru koga imaju omiljeni snimci, koje govno :)
Ne, nema. Ova moja opera se automatski apdejtovala i jutjub nije kao nekad, znam šta pričaš, tako je ranije izgledalo, sada ne, mogu i slikati, al svejedno nemaš novu operu, pa mi ne možeš pomoći.
Da, imam novu Operu i nemam problem koji ti imaš. Opera nema veza sa Tjubom, opera je pregledač, isto kao i Mozilla ili IE.
Sad kad klikneš na svoj nick izađe ti mejl i ponuda da se pridružiš gugl plusu, to je sve, nema video menadžera, nema kanala, nema inboxa ni fejvorita.
EDIT: našao sam, evo kako. Moraš ući u podešavanja, pa tu naći inbox i video menadžer u okviru koga imaju omiljeni snimci, koje govno :)
YouTube je Guglov sajt. Gugl sada preferira što veće povezivanje Gugl Plusa i Tjuba. Ako ti korisničko ime (ili mejl) kojim se loguješ na Tjub nije vezano za Gmail (Guglov mejl servis), onda dolazi do tih "problema" koje si ti imao.
Ponavljam, nije to do Opere, već do Tjuba, koji je malo promenio dizajn i ostale svoje opcije.
Ima li neko iskustvo sa kupovinom laptopa preko telenora na račun? Ili da poznaje nekog ko ima to iskustvo? Zanima me da li je to stvarno škart roba, jer planiram dodem duzmem, ako bude povoljno.
Јел једино мени старе странице теме Интернет меми изгледају овако?
http://i.imgur.com/9PUEI.png
nije samo tebi...te slike su nestale sa oridjinal sajta,tj sa sajta na kom su napravljenje...obrisane od strane modova tog sajta