Разноразно питање

1. Pa gde ti je ta tema?

2. E, bili, moja cimerka je kupila tako lap. Šta te zanima?

3. sjebali su se hostovi tih slika. mnogi sajtovi obrisu slike posle nekog vremena.

4. Оће газда да сређује ово говно од бага са пратиоцима?
    Пише ми димам тријездевет, а дабогда да их има 10-15...

5. Ове рекламе са стране, ван предвиђеног мјеста, много јашу по ганглијама. Оће бити то фиксирано?

6. što mi obrisaste zadnju definiciju ako sam vas fino zamolio? jel mislite da sam malouman i da ne znam što činim? morate malo više povjerenja da imate, bar u nas koji smo duže vremena ovdje. e, moji moderatori...

7. Ове рекламе са стране, ван предвиђеног мјеста, много јашу по ганглијама. Оће бити то фиксирано?

Oće kad dobiješ značku.

8. Oće kad dobiješ značku.

Капирам то за значку него на лијевој страни ми се јавља мали квадратић који ми прати курзор миша. Ако кликнем на празну површину у том дијелу отвори ми рекламу. Вјероватно неки баг, који мој.
    Значка... БИЋЕ лоло

9. Ima li neko iskustvo sa kupovinom laptopa preko telenora na račun? Ili da poznaje nekog ko ima to iskustvo? Zanima me da li je to stvarno škart roba, jer planiram dodem duzmem, ako bude povoljno.

10. Eh, mogu ti proveriti, čini mi se da je ortak uzeo jedan laptop preko telenora za rođendan, čim ga sretnem popričaću sa njim, pa ti javim.

11. jebi se, bili, eto :D

12. Bih ja, Vidro, rado. :)

13. pa odgovorila sam ti gore!

14. Izvinte, moliću, a što vi vičete na mene? :D
    Pa da li je imala nekih problema posle mesec dana npr, da joj nisu ispoštovali garanciju ili sl.

15. ona ka'e da je kupila na 3 godine, na rate, ima uz to onaj telenor internet 3 godine (kao besplatno), a plaća oko 3 hiljade mjesečno, s tim da je dala na ruke 10 hiljada odmah. e, garancija joj traje dok ne otplati.

16. Onda joj net nije besplatan, nego je uračunat u te tri hiljade. Kad ga je kupila? Da li je imala problema sa njim?

17. prije 2 i po mjeseca, nije imala problema, dobar je komp.
    pa znam da je uračunat, al eto, to je taj način plaćanja, pa kao internet dobiješ besplatno. a protok je 50 gb, tako nešto

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.